Libnet.ro
UNICEF

01:06

Femeia gratiata in 2014 de Traian Basescu, condamnata din nou pentru furt

Antena3 Antena3,
Femeia gratiata in 2014 de Traian Basescu, condamnata din nou pentru furt

Femeia gratiatain 2014de Traian Basescu, din motive umanitare, a fost condamnatade Tribunalul Constanta pentru furt. Garofita Mocanu, dar si alte persoane, ar fi actionat prin me. continuă pe Antena3

Femeia gratiata de Traian Basescu, condamnata din nou. Facea parte dintr-un grup de infractori care furau din casele batranilor

Garofita Mocanu a fost gratiata in anul 2014 de presedintele Traian Basescu, decizia avand la baza motive umanitare. Femeia facea parte dintr-un grup de infractori care furau de la persoanele batrane.

Igor Dodon: Daca aveam competentele necesare, Traian Basescu era declarat persona non grata demult

Presedintele Igor Dodon sustine ca nu e de ajuns ca fostului lider de la Cotroceni Traian Basescu sa-i fie doar retrasa cetatenia moldoveneasca, este necesar ca oficialul roman sa fie declarat si persona non grata. Seful statului a mentionat ca acest lucru demult s-ar fi produs, daca ar fi voia sa.

Scandal in direct. Traian Basescu, dezlantuit la adresa presei: Este batalia dintre doua tabere. Politicul si magistratii vor sa detina puterea(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie extrem de virulenta in contextul modificarilor care au loc in aceste zile la legile justitiei. intr-o interventie telefonica in cadrul.

Pieleanu: Daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar castiga din nou

Sociologul Marius Pieleanu, cel care conduce institutulAvangarde, este de parere ca, daca maine ar avea loc alegeri, presedintele Klaus Iohannis ar iesi din nou.

Larisa Iordache: Din pacate, piciorul a cedat din nou, dar nu-mi pierd speranta

Gimnasta Larisa Iordache a declarat, marti, la Gala Sportului Dinamovist, ca piciorul sau stang a cedat din nou si a trebuit sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale, dar a precizat ca nu isi pierde speranta.

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Medicii i-au schimbat tratamentul

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns din nou la spital, insotit de sotia sa. Nina Iliescu a explicat ca medicii i-au schimbat tratamentul la picior si i-au recomandat inca o data sa nu iasa din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )