Libnet.ro
UNICEF

08:00

O femeie de 38 de ani din Sibiu, nevaccinata, a murit din cauza gripei

Hotnews Hotnews,
 O femeie de 38 de ani din Sibiu, nevaccinata, a murit din cauza gripei

O femeie de 38 de ani din localitatea Vurpar, judetul Sibiu, a murit din cauza gripei, acesta fiind al treilea deces in judet si al 15-lea la nivel national, in acest sezon. Directia de Sanatate Publica Sibiu a anuntat, luni, ca femeia de 38 de ani, nevaccinata si cu alte afectiuni medicale, a murit din cauza gripei. continuă pe Hotnews

Un copil de 13 ani din Hunedoara a murit dupa ce a luat masina tatalui sau si a intrat cu ea intr-un copac

Un copil de 13 ani a murit, duminica, dupa ce a luat masina tatalui sau, cu volan pe dreapta, si a intrat cu ea intr-un copac, in apropierea orasului Hunedoara. Politia a deschis o ancheta, relateaza Mediafax.

Un tanar de 18 ani din Arges, dat disparut de acasa a fost gasit mort. Detaliul tulburator de la locul tragediei

Un tanar de 18 ani din Curtea de Arges, disparut de doua zile, a fost gasit mort, vineri, intr-o zona impadurita din apropierea municipiului.

Un nou bilant - 15 morti din cauza GRIPEI Cursuri suspendate partial in 33 de unitati de invatamant din tara

UPDATE:Directia de Sanatate Publica DSP) Sibiu a transmis, luni, ca o femeie de 38 de ani, din localitatea Vurpar, nevaccinata antigripal si cu alte afectiuni medicale, a murit din cauza gripei. Este.

O femeie din Constanta A MURIT dupa ce a asteptat 16 ore pe scaun la Urgente

O femeie din Constanta a murit in bratele fiului sau, dupa ce a fost lasata sa astepte 16 ore pe un scaun, pe holul sectiei de Urgente de la Spitalul Judetean. Femeia de 70 de ani a ajuns la spital pe 1.

Ordin de protectie obtinut de o femeie de 61 de ani din Brasov impotriva fostului sot. De cate ori a mai cerut ajutorul politiei

Politisti din cadrul Politiei Orasului Zarnesti au emis ordin de protectie provizoriu impotriva unui barbat din orasul Zarnesti, jud. Brasov, care si-a batut fosta sotie. Nu e prima data cand individul e violent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4145 seconds )