Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie de 92 de ani din Chile purta de cel putin 50 de ani un fat mumificat

B1 B1,
O femeie de 92 de ani din Chile purta de cel putin 50 de ani un fat mumificat

O batrana din Chile, in varsta de 92 de ani, purta in pantece de cel putin 50 de ani un fetus mumificat cantarind aproape doua kilograme. Descoperirea a fost facuta de medici in urma unor analize medicale. continuă pe B1

O femeie de 92 de ani din Chile purta de 50 de ani in pantece un fetus mumificat

O femeie in varsta de 92 de ani din Chile purta in pantece de cel putin 50 de ani un fetus mumificat, cantarind aproape doua kilograme, au descoperit medicii in urma unor analize medicale de rutina dupa ce femeia cazuse, potrivit AFP.

Cel putin trei persoane au murit in SUA din cauza inundatiilor provocate de depresiunea tropicala Bill

Inundatiile provocate de depresiunea tropicala Bill in statele americane Oklahoma, Missouri si Texas, care a transformat strazile in lacuri, a provocat moartea a cel putin trei persoane, intre care un copil in.

Un vas de croaziera a lovit un dig in apropierea frontierei dintre Statele Unite si Canada: Cel putin 30 de raniti

Cel putin 30 de persoane au fost ranite dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, pe canalul Saint. Lawrence din statul american New York. La bordul navei erau 274 de pasageri, informeaza B1 TV. Potrivit pazei de.

Cel putin 30 de raniti dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, la frontiera dintre SUA si Canada

Cel putin 30 de persoane au fost ranite dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, pe canalul St. Lawrence din statul american New York, informeaza Fox News, preluat de MEDIAFAX. Paza de Coasta americana a.

Tragedie in India. Cel putin 41 de oameni au murit dupa ce au baut alcool contrafacut

Cel putin 41 de oameni din orasul Bombay au murit, miercuri, si alte 24 sunt internate in spital dupa ce au baut alcool contrafacut.

Victor Ponta ramane in spital cel putin pana duminica

Medicii au hotarat ca Victor Ponta va ramane internat in spitalul din Istanbul cel putin pana duminica. Premierul a fost evaluat de doctori in acesta dimineata, iar acestia au decis ca nu este.

Portugalia: Cel putin trei morti si 29 de raniti, dupa ce un autocar cu turisti s-a rasturnat

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 29 au fost ranite intr-un accident rutier in Portugalia. Autocarul transporta turisti in Algarve sudul Portugaliei), informeaza AFP, citat de Agerpres.

ATAC ARMAT la o biserica istorica afroamericana din Charleston. Cel putin noua oameni au fost ucisi

40 - Noua persoane au murit dupa ce un barbat in varsta de 21 de ani a deschis focul, intr-o biserica afroamericana din centrul orasului Charleston, informeaza abcnews4. com, care citeaza surse din.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )