Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cel putin 30 de raniti dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, la frontiera dintre SUA si Canada

Antena3 Antena3,
Cel putin 30 de raniti dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, la frontiera dintre SUA si Canada

Cel putin 30 de persoane au fost ranite dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, pe canalul St. Lawrence din statul american New York, informeaza Fox News, preluat de MEDIAFAX. Paza de Coasta americana a. continuă pe Antena3

Un vas de croaziera a lovit un dig in apropierea frontierei dintre Statele Unite si Canada: Cel putin 30 de raniti

Cel putin 30 de persoane au fost ranite dupa ce un vas de croaziera a lovit un dig, pe canalul Saint. Lawrence din statul american New York. La bordul navei erau 274 de pasageri, informeaza B1 TV. Potrivit pazei de.

Portugalia: Cel putin trei morti si 29 de raniti, dupa ce un autocar cu turisti s-a rasturnat

Cel putin trei persoane si-au pierdut viata, iar alte 29 au fost ranite intr-un accident rutier in Portugalia. Autocarul transporta turisti in Algarve sudul Portugaliei), informeaza AFP, citat de Agerpres.

Tragedie in India. Cel putin 41 de oameni au murit dupa ce au baut alcool contrafacut

Cel putin 41 de oameni din orasul Bombay au murit, miercuri, si alte 24 sunt internate in spital dupa ce au baut alcool contrafacut.

Trei morti si zeci de raniti, dupa ce un sofer a intrat intentionat cu masina pietoni

Trei oameni au murit si aproximativ 50 au fost raniti raniti, dupa ce nu vehicul de teren, condus de un barbat, a intrat in multime, sambata, la Graz, in sud-estul Austriei, relateaza Le Parisien. Potrivit.

Cel putin trei persoane au murit in SUA din cauza inundatiilor provocate de depresiunea tropicala Bill

Inundatiile provocate de depresiunea tropicala Bill in statele americane Oklahoma, Missouri si Texas, care a transformat strazile in lacuri, a provocat moartea a cel putin trei persoane, intre care un copil in.

O femeie de 92 de ani din Chile purta de cel putin 50 de ani un fat mumificat

O batrana din Chile, in varsta de 92 de ani, purta in pantece de cel putin 50 de ani un fetus mumificat cantarind aproape doua kilograme. Descoperirea a fost facuta de medici in urma unor analize medicale.

Victor Ponta ramane in spital cel putin pana duminica

Medicii au hotarat ca Victor Ponta va ramane internat in spitalul din Istanbul cel putin pana duminica. Premierul a fost evaluat de doctori in acesta dimineata, iar acestia au decis ca nu este.

Arad: O femeie si un copil au fost raniti, dupa ce un autobuz a lovit noua masini pe o strada intens circulata

O femei si un copil au fost transportate la spital cu rani usoare, dupa ce un autobuz in care se aflau mai multi muncitori a lovit noua autoturisme, miercuri seara, pe o strada intens circulata din Arad, scrie.

Cativa escroci au lasat 17 galateni fara case si terenuri de jumatate de milion de euro si au tocat banii la cazino. Metodele de operare erau cel putin inedite

Un clan de interlopi a lasat 17 galateni fara case si terenuri, valoarea cumulata a acestora fiind de aproape jumatate de milion de euro, potrivit Adevarul. Victimele erau mai ales barbatii singuri,.

ATAC ARMAT la o biserica istorica afroamericana din Charleston. Cel putin noua oameni au fost ucisi

40 - Noua persoane au murit dupa ce un barbat in varsta de 21 de ani a deschis focul, intr-o biserica afroamericana din centrul orasului Charleston, informeaza abcnews4. com, care citeaza surse din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )