Libnet.ro
UNICEF

10:30

O femeie care a protestat in fata casei lui Dinca, amendata pentru ca a adus injurii organelor de politie fara motiv intemeiat

Adevărul Adevărul,
O femeie care a protestat in fata casei lui Dinca, amendata pentru ca a adus injurii organelor de politie fara motiv intemeiat

Polita din Caracal a amendat o femeie prezenta in fata casei lui Gheorghe Dinca fiindca a adus injurii organelor de politie fara a avea un motiv intemeiat. Femeia a primit 300 de lei amenda fiindca le-a strigat politistilor sa va fie rusine, dar nu este singura sanctionata. continuă pe Adevărul

Autoritatile au impartit amenzi in fata casei lui Gheorghe Dinca. Cat l-a costat pe un barbat proferarea de injuraturi

Si Politia, dar si jandarmii au aplicat amenzi persoanelor care s-au strans in fata casei lui Gheorghe Dinca, sanctionand atitudinea de tulburare a ordinii si linistii publice.

Momente de disperare in fata casei lui Gheorghe Dinca. Bunicul Luizei a incercat sa intre in curte: Unde sunt nemernicii astia?

Familia Luizei Melencu se afla in dupa-amiaza zilei de sambata, 3 august, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca si incearca sa intre cu forta in curte.

Fratele temutului criminal Ramaru, in fata casei lui Gheorghe Dinca: Ce treaba am eu cu handicapatul asta?! Ma, omule, te-ai sclerozat cumva?

Un incident neasteptat a avut loc sambata, 3 august 2019, in fata casei suspectului de crima Gheorghe Dinca de la Caracal. Fratele temutului criminal Ion Ramaru a venit pentru o rafuiala cu un jurnalist care a acreditat ideea ca Gheorghe Dinca ar fi ruda cu Ion Ramaru.

Marturia-soc a celui mai bun prieten al lui Dinca: La 10.30 a bagat-o pe Alexandra in casa. Stiu SIGUR! Eram in fata casei lui

Paul Mieila, cel mai bun prieten al lui Gheorghe Dinca, a declarat pe Adevarul ca s-a intalnit cu acesta chiar in ziua in care acesta a intrat in curte cu masina in care s-ar fi aflat Alexandra.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )