Libnet.ro
UNICEF

07:15

Femeie din Targu Jiu pacalita de o ghicitoare. I-a spus sa isi puna bijuteriile intr-o batista si sa o deschida dupa o jumatate de ora

Adevărul Adevărul,
Femeie din Targu Jiu pacalita de o ghicitoare. I-a spus sa isi puna bijuteriile intr-o batista si sa o deschida dupa o jumatate de ora

O femeie de 41 de ani, din Targu Jiu, a ramas fara bijuteriile in valoare de 1. 600 de lei, dupa ce o ghicitoare i-a spus sa isi puna bijuteriile intr-o batista si sa o deschida dupa 30 de minute. continuă pe Adevărul

Taximetrist, gasit mort la marginea unei paduri din Targu Jiu. Barbatul era disparut de cateva zile

Descoperire macabra in Targu Jiu. Un taximetrist a fost gasit decedat, miercuri, in padurea Dragoieni, aflata la marginea orasului. Barbatul in varsta 38 de ani era dat disparut de doua zile si a.

Un taximetrist dat disparut, gasit mort intr-o padure de la marginea municipiului Targu Jiu

Un taximetrist din Targu Jiu, dat disparut de douazile, a fost gasit mort la marginea unei paduri din localitatea Dragoieni.

Taximetrist dat disparut, gasit decedat intr-o padure de la marginea municipiului Targu Jiu

Un taximetrist, in varsta de 38 de ani, din municipiul Targu Jiu, care era de negasit de doua zile a fost gasit decedat, astazi, in padurea din zona Dragoieni, de la marginea municipiului Targu Jiu.

Sectie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu, inchisa din cauza infectarilor cu SARS-CoV-2

Sectia de Medicina Interna I din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu este inchisa temporar ca urmare a depistarii unor cazuri de infectie cu SARS CoV 2 in randul pacientilor internati.

Focar de coronavirus la Spitalul Judetean de Urgenta Targu Jiu: Sectia Medicina Interna a fost inchisa

Noi cazuri de coronavirus au fost depistate intr-un spital din Romania. Sectia Medicina Interna I din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Targu Jiu este temporar inchisa din cauza depistarii unor.

Fostul director al Muzeului National Constantin Brancusi isi cere salariul in instanta: Nu am primit vreun leu

Fostul director al Muzeului National Constantin Brancusi din Targu Jiu a dat in judecata institutia si Ministerul Culturii, pentru ca nu a incasat deloc salariul pe perioada de cinci luni in care a condus institutia.

VIDEO Masina de politie, atacata cu pari si pietre in timpul unei interventii intr-un cartier de romi din Targu Lapus

Singura patrula de politie de pe o raza de 70 km, din zona Targu Lapus, Maramures, a fost atacata cu pari si pietre dupa ce a intervenit duminica in urma unui apel la 112 in care o mama reclama ca tatal i-a luat copilul si o ameninta, potrivit sindicatului Europol.

inca un caz de infectare cu tulpina britanica a coronavirusului in Romania. Este vorba despre o femeie din Bucuresti

Ministerul Sanatatii a anuntat ca a fost identificat inca un cazcu noua varianta de Sars Cov- 2 in Romania,, fiind vorba despre o femeie de 51 de ani, din Bucuresti. Ministerul Sanatatii a fost info.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )