Libnet.ro
UNICEF

18:15

Taximetrist, gasit mort la marginea unei paduri din Targu Jiu. Barbatul era disparut de cateva zile

B1 B1,
Taximetrist, gasit mort la marginea unei paduri din Targu Jiu. Barbatul era disparut de cateva zile

Descoperire macabra in Targu Jiu. Un taximetrist a fost gasit decedat, miercuri, in padurea Dragoieni, aflata la marginea orasului. Barbatul in varsta 38 de ani era dat disparut de doua zile si a. continuă pe B1

Descoperire macabra. Un croat, gasit mort in curtea unei firme: A fost dubios ca nu mai iesea de acolo

Angajatii unei firme din Petresti, jud. Dambovita, au avut parte de o descoperire macabra in curtea unei firme din Dambovita. Un barbat de origine croata a fost gasit mort de catre un angajat.

Un taximetrist dat disparut, gasit mort intr-o padure de la marginea municipiului Targu Jiu

Un taximetrist din Targu Jiu, dat disparut de douazile, a fost gasit mort la marginea unei paduri din localitatea Dragoieni.

Tragedie in aceasta dimineata. Un taximetrist a fost gasit mort in masina de serviciu. Ce s-a intamplat

Veste teribila in aceasta dimineata, dupa ce un sofer de taxi a fost gasit mort in masina de serviciu. Tragedia a avut loc in zona Prelungirea Ghencea, iar cei care l-au descoperit au anuntat imediat autorotatile. Potrivit martorilor, barbatul se afla in aceeasi pozitie ca si ieri seara. Care este motivul mortii Potrivit primelor ipoteze, .

Preot gasit mort, dupa cateva zile in care n-a mai putut fi contactat. Varianta sinuciderii, luata in calcul

Un preot in varsta de 41 de ani, din Satu Mare, a fost gasit fara suflare intr-un apartament. Anchetatorii iau in calcul varianta unei sinucideri.

Marirea si decaderea slavilor in arheologia din RSS Moldoveneasca. Pe marginea unei teze de doctorat

La intrebarea care e locul slavilor in istoria RSSM, rolul slavilor in geneza moldovenilor si culturii lor subiect central pentru istoricii de la Chisinau s-au formulat doua raspunsuri. Primul discurs, dominant, afirma ca din secolul al IV-lea pana in secolul al XIV-lea, teritoriul a fost locuit de slavi care au venit in cateva valuri si sub diverse nume. Populatia neo-latina a venit mai tarziu, din Transilvania, si a patruns pe teritoriul RSSM in secolele al XIII-XIV-lea.

VIDEO Masina de politie, atacata cu pari si pietre in timpul unei interventii intr-un cartier de romi din Targu Lapus

Singura patrula de politie de pe o raza de 70 km, din zona Targu Lapus, Maramures, a fost atacata cu pari si pietre dupa ce a intervenit duminica in urma unui apel la 112 in care o mama reclama ca tatal i-a luat copilul si o ameninta, potrivit sindicatului Europol.

49 de grenade neexplodate, descoperite pe marginea unui rau din Harghita! Atentionarea transmisa de ISU

Un numar de 49 de grenade au fost descoperite, miercuri, pe malul unui rau din localitatea Vlahita, judetul Harghita. Acestea erau intacte. Acestea provin, cel mai probabil, din Primul Razboi Mondial. in cazul in care descoperiti elemente de munitie ramasa neexplodata, NU le atingeti, NU le loviti sau miscati din locul in care au fost gasite, transmite Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Harghita.

Procurorul Robert Fleckhammer, contestat de mai multe organizatii civice, delegat de CSM la conducerea unei sectii din DIICOT

Procurorul Robert Fleckhammer - contestat de mai multe organizatii civice - a fost delegat la conducerea Sectiei de combatere a infractiunilor de terorism si a criminalitatii informatice din DIICOT, decizia fiind luata marti de catre Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM).

Audieri in cazul disparitiei unei fete din Bucuresti

Mai multe persoane au fost audiate de politistii din Capitala in dosarul penal pentru lipsire de libertate deschis dupa disparitia unei fete, care a fost gasita ulterior in Sectorul 4. Anchetatorii au stabilit ca intre ea si barbatul de 42 de ani in locuinta caruia a fost gasita au existat discutii anterioare, pe o retea de socializare, potrivit News.

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )