Libnet.ro
UNICEF

01:05

O femeie a fost arestata din cauza ca s-a filmat goala pe un pod din India

Hotnews Hotnews,
 O femeie a fost arestata din cauza ca s-a filmat goala pe un pod din India

O frantuzoaica a fost arestata in India pentru ca a realizat o inregistrare video cu ea goala pe un pod sacru in orasul Rishikesh, relateaza BBC. continuă pe Hotnews

Peste 3.200 de persoane evacuate in Andaluzia, din cauza unui incendiu de padure

Cel putin 3. 200 de persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu care a devastat o suprafata de aproape 10. 000 de hectare, in provincia spaniola Huelva sud-vest), si care era activ azi.

Imaginea nud cu Melania Trump a fost facuta publica. Cum arata complet goala

De cand este Prima Doamna a Statelor Unite ale Americii, presa vuieste despre trecutul ei tumultos. Totul a culminat cu o fotografie deocheata din tinerete. Imaginea nud cu Melania Trump a fost facuta publica. Iata cum arata complet goala! Fotografia cu Melania Trump nud a iesit la iveala Scandalul dintre Cardi B si DeAnna Lorraine, .

Mirela Vaida, ingrijorata pentru mama ei din cauza covid-19. Prin ce trece biata femeie

Mirela Vaida si-a aratat ingrijorarea pentru mama ei din cauza coronavirusului. Ce griji s-au abatut asupra familiei prezentatoare de televiziune? Moderatoare de la Acces Direct trage un semnal de alarma. Mirela Vaida, ingrijorata pentru mama ei. Prezentatoarea trage un semnal de alarma Cunoscuta prezentatoare de la Acces Direct este contrariata si cere socoteala autoritatilor cu .

Guvernul Romaniei, dat in judecata din cauza 5G. Acuzatiile sunt grave, e scandalul momentului!

Guvernul Orban a fost dat in judecata din cauza 5G. Asociatia Pro Consumatori a actionat in judecata Guvernul Romaniei din cauza strategiei pentru implementarea tehnologiei 5G. Guvernul Orban, dat in judecata din cauza 5G. Ce acuzatii grave se aduc in scandalul momentului! Guvernul Romaniei a fost dat in judecata din cauza tehnoligiei 5G. Asociatia Pro .

Spania: Incendiu violent de padure in Andaluzia. Mii de persoane au fost evacuate din calea flacarilor (VIDEO)

Mii de persoane din provincia spaniola Huelva, aflata in sud-vestul tarii, au fost evacuate preventiv, din cauza unui incendiu de padure care afecteaza o suprafata de aproape 10. 000 de hectare, informeaza El Pa.

Ingrid Vlasov este internata, din cauza COVID-19. Tragedie in familia sa: mama ei a murit

Tragedie in familia unei mari creatoare de moda! Ingrid Vlasov, internata, din cauza COVID-19. Mama sa a murit in urma cu cateva zile, tatal si fiica sunt spitalizati si ei. Tragedie in familia Vlasov din cauza COVID-19 in urma cu doar cateva zile, Ingrid Vlasov a anuntat ca mama sa, Viviana Vlasov, a murit de .

WTA Cincinnati: Victoria Azarenka a castigat titlul, dupa ce Naomi Osaka s-a retras din cauza unei accidentari

Victoria Azarenka 59 WTA) a castigat titlul de la Cincinnati, al 21-lea din cariera, dupa ce Naomi Osaka 10 WTA) s-a retras inaintea finalei din cauza unei accidentari.

Reactorul 2 al Centralei Nucleare de la Cernavoda s-a deconectat automat de la sistemul energetic national, din cauza unei disfunctionalitati

Reactorul 2 al Centralei Nucleare de la Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National, sambata, din cauza unei disfunctionalitati in partea clasica a unitatii, fara impact pe partea nucleara, a anuntat Nuclearelectrica.

Unitatea 2 a Centralei Nucleare de la Cernavoda s-a deconectat de la Sistemul Energetic National din cauza aparitiei unei disfunctionalitati in partea clasica a unitatii

Reactorul 2 al Centralei Nucleare de la Cernavoda s-a deconectat automat, sambata dimineata, din cauza unei disfunctionalitati aparute la partea clasica a unitatii, se arata intr-un comunicat de.

Modul incredibil in care doi parinti s-au razbunat pe un barbat din cauza unei glume facute de fiica lor. Acestia risca inchisoare pe viata

Parintii unor fetite din Rusia au ucis un barbat in varsta de 48 de ani. Totul s-a petrecut din cauza unei glume pe care a facut-o fata cea mare in varsta de 10 ani. aceasta le-ar fi spus parintilor ca.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )