Libnet.ro
UNICEF

10:00

Femeile asteapta de doua ori mai mult inainte sa foloseasca din nou telefonul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Femeile asteapta de doua ori mai mult inainte sa foloseasca din nou telefonul

Femeile care au ramas singure intr-o sala de asteptare au asteptat, in medie, 57 de secunde pana si-au luat smartphone-ul, in timp ce barbatii doar 21 secunde, arata un experiment desfasurat de catre Universitatile din Wurzburg si Nottingham-Trent pentru Kaspersky Lab, potrivit unui comunicat al companiei de securitate cibernetica, trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Oamenii nu pot sta departe de telefonul mobil mai mult de un minut

Femeile asteapta de doua ori mai mult inainte sa foloseasca din nou telefonul, dar nici ele, nici barbatii nu rezista mai mult de un minut Daca astepti un prieten, un coleg sau ai o programare la doctor, cat timp crezi ca trece inainte sa iti verifici telefonul? Doua minute? Trei? Un experiment desfasurat de catre [].

Femeie amendata dupa ce si-a pierdut copilul de doua ori intr-o ora

O femeie din localitatea buzoiana Bozioru a fost sanctionata cu avertisment de catre jandarmi pentru ca si-a pierdut copilul in varsta de trei ani de doua ori in mai putin de o ora.

Povestea sportivei care a concurat la Rio, desi a fost operata de cancer de doua ori (VIDEO)

Povestea triatlonistei Fabienne St. Louis, sportiva din Mauritius care a concurat la Rio, a facut inconjurul lumii. Ea a fost diagnosticata cu cancer al glanelor salivare si a fost operata de doua ori, dar as.

Dietele alimentare care fac mai mult rau, decat bine. Dr. Calin Dobos, la Voi cu Voicu: Toate au venit odata cu generatia mall

Doctorul specialist in chirurgie estetica Calin Dobos a vorbit, la Voi cu Voicu, de la Antena 3, despre dietele alimentare care fac mai mult rau, decat bine. Cine se ingrasa, clar,.

Cum sa arunci bani publici pe aparatura la suprapret: Primaria Falticeni a platit de 4 ori mai mult pe niste copiatoare care costau 40.000 de lei

Curtea de Conturi a Romaniei a confirmat recent, intr-un raport de audit financiar, nereguli la Primaria Falticeni judetul Suceava): in 2014, au fost inchiriate mai multe copiatoare la un pret mult mai mare decat daca respectivele aparate ar fi fost cumparate la second hand.

Criza citostaticelor. Bolnavii de cancer, omorati de doua ori

Tot mai multi medici oncologi si pacienti diagnosticati cu cancer fac apeluri disperate in legatura cu lipsa de medicamente. O noua criza a citostaticelor risca sa ia amploare in Romania, iar specialistii pun acest lucru pe seama exporturilor paralele de medicamente, estimate la aproape un miliard de euro.

Romania cumpara mai mult decat vinde

Am exportat mai ales tigari, grau si porumb, dar am importat produse de brutarie si biscuiti .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )