Libnet.ro
UNICEF

12:30

Femeile dorm mai putin decat barbatii, desi petrec mai multa vreme in pat

Adevărul Adevărul,
Femeile dorm mai putin decat barbatii, desi petrec mai multa vreme in pat

Femeile sunt inclinate sa petreaca mai mult timp in pat, desi dorm mai putin comparativ cu barbatii, conform unui nou studiu. continuă pe Adevărul

Femeile mint mai des decat barbatii in legatura cu sentimentele lor

Cu riscul de a le da o veste proasta reprezentantilor sexului tare in preajma Zilei indragostitilor, preferam sa-i punem in garda: este posibil ca te iubesc-ul acela care ti-a luminat ziua sa fi fost spus doar din politete.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea continua sa fie mai calda decat normal pentru aceasta perioada

Joi, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta indeosebi in jumatatea de nord-vest, acestea se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii februarie in aproape toata tara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

ANRE: Stocul de gaze pentru iarna viitoare va fi cu 17% mai mic decat cel din acest an

Furnizorii de gaze vor fi obligati sa inmagazineze in depozite o cantitate totala de 19,9 milioane de MWh in iarna 2014 - 2015, mai putin cu 17% decat in acest an, potrivit unor date ale Autoritatii.

Adoptia la distanta a cainilor vagabonzi din Ramnic, mai ieftina decat in Craiova, dar mai scumpa decat alocatia unui elev

Consilierii locali au stabilit astazi un tarif de 123 de lei pe luna pentru fiecare maidanez adoptat la distanta. Tariful aprobat este cu 50 % mai mic decat cel stabilit in Craiova. Unii dintre consilieri au remarcat ca pentru ingrijirea unui patruped se repartizeaza insa mai multi bani decat pentru alocatia unui elev.

Ce sa mananci dupa antrenament, ca sa nu te ingrasi mai mult decat slabesti.

Multe persoane care nu fac sport au impresia ca adeptii exercitiilor fizice sunt mari mancai, ca au apetitul crescut din cauza work-outului. Asa o fi? Doar sportivii de performanta sau cei care vor sa-si mareasca masa musculara mananca mai mult decat un om normal, in perioada antrenamentelor care, in cazul lor, devine stil de viata). Insa un studiu recent arata ca, dimpotriva, efortul fizic reduce pofta de mancare. Asadar, ai un motiv in plus pentru a te apuca de sport, caci cu siguranta nu .

Nuclearelectrica in 2014: Profit net estimat de 16 ori mai slab decat in 2013 din cauza pretului mic la energie si a unei taxe pe stalp de 102 milioane de lei

Nuclearelectrica estimeaza rezultate mult mai slabe in 2014 fata de 2013. Potrivit proiectului de buget pe 2014 care va fi discutat in sedinta AGA din 11 martie, profitul net va fi de doar 27,9 milioane de lei fata de 456,7 milioane de lei in 2013, adica de circa 16 ori mai mic. Veniturile vor fi de doar 1,8 miliarde de lei fata de 2,3 miliarde lei in 2013, in conditiile in care Nuclearelectrica este nevoita sa vanda o mare parte din energie la un pret reglementat mult sub cel de pe piata. Pe de alta parte, cresc cheltuielile cu taxele si impozitele. Nuclearelectrica va fi nevoita sa plateasca la acest capitol cu 102 milioane de lei mai mult decat in 2013 din cauza taxei pe stalp introduse recent de Guvern.

Ponta: Oamenii de afaceri pot transmite incredere si stabilitate, chiar mai mult decat politicienii

Oamenii de afaceri pot transmite un semnal de incredere si stabilitate de care Romania si regiunea au mare nevoie, chiar mai mult decat oamenii politici, pentru ca nu exista democratie si societate stabile decat acolo unde mediul de afaceri se.

Marimea conteaza! De ce vor femeile parteneri mai inalti decat ele!

Recent, a fost realizat un studiu ce demonstreaza ca, in vreme ce pentru majoritatea barbatilor inaltimea nu reprezinta un criteriu esential in selectia unei potentiale partenere, pentru multe dintre femei, este foarte important ca barbatul ce le sta alaturi sa fie cat mai inalt!.

Bancherii, despre rata lui Ponta. Negritoiu: Costurile de administrare vor fi mai mari decat castigurile. Pascariu: Mai trebuie sa vrea si Grivei...

Cand vine vorba de rata lui Ponta, bancherii sunt sceptici. Nu stiu detaliile si reproseaza BNR ca nu le-a spus nimic despre acest proiect, ca sa vada cum ar fi primit in piata. Nu are importanta cine l-a facut, spun ei, conteaza cat de fezabil este. Daca este, adauga reprezentantii comunitatii bancare. In nicio alta tara nu exista un asemenea proiect, spune Misu Negritoiu, Chairman ING Bank Romania. Nici Dan Pascariu nu e mai optimist. Bancile oricum, daca vor sa restructureze un credit, il restructureaza. Dar sunt atat de multe necunoscute, incat e dificil sa te pronunti definitiv. Care va fi de pilda regimul de provizionare?, se intreaba Pascariu, sef al Consiliului de Suraveghere al Unicredit si unul din cei mai respectati bancheri locali.

Rezistenta la insulina, mai frecventa decat diabetul

In Romania sunt diagnosticate aproximativ 600 de mii de persoane cu diabet, iar numarul celor cu rezistenta la insulina este si mai mare. Anumite gene, dar si stilul de viata dezechilibrat sunt factori care determina organismul sa nu mai reactioneze corespunzator la insulina si exista riscul aparitiei diabetului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )