Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce sa mananci dupa antrenament, ca sa nu te ingrasi mai mult decat slabesti.

România Liberă România Liberă,
Ce sa mananci dupa antrenament, ca sa nu te ingrasi mai mult decat slabesti.

Multe persoane care nu fac sport au impresia ca adeptii exercitiilor fizice sunt mari mancai, ca au apetitul crescut din cauza work-outului. Asa o fi? Doar sportivii de performanta sau cei care vor sa-si mareasca masa musculara mananca mai mult decat un om normal, in perioada antrenamentelor care, in cazul lor, devine stil de viata). Insa un studiu recent arata ca, dimpotriva, efortul fizic reduce pofta de mancare. Asadar, ai un motiv in plus pentru a te apuca de sport, caci cu siguranta nu . continuă pe România Liberă

Ponta: Oamenii de afaceri pot transmite incredere si stabilitate, chiar mai mult decat politicienii

Oamenii de afaceri pot transmite un semnal de incredere si stabilitate de care Romania si regiunea au mare nevoie, chiar mai mult decat oamenii politici, pentru ca nu exista democratie si societate stabile decat acolo unde mediul de afaceri se.

Basescu: A tine la respectarea partenerilor nostri nu e o slugarnicie. Nimeni nu ne cere mai mult decat respectarea angajamentelor

Atitudinea de respectare a partenerilor europeni nu e o slugarnicie, a declarat, duminica, presedintele Traian Basescu. Seful statului a adaugat ca gandirea de tipul noi nu stam in genunchi este o abordare.

Nuclearelectrica in 2014: Profit net estimat de 16 ori mai slab decat in 2013 din cauza pretului mic la energie si a unei taxe pe stalp de 102 milioane de lei

Nuclearelectrica estimeaza rezultate mult mai slabe in 2014 fata de 2013. Potrivit proiectului de buget pe 2014 care va fi discutat in sedinta AGA din 11 martie, profitul net va fi de doar 27,9 milioane de lei fata de 456,7 milioane de lei in 2013, adica de circa 16 ori mai mic. Veniturile vor fi de doar 1,8 miliarde de lei fata de 2,3 miliarde lei in 2013, in conditiile in care Nuclearelectrica este nevoita sa vanda o mare parte din energie la un pret reglementat mult sub cel de pe piata. Pe de alta parte, cresc cheltuielile cu taxele si impozitele. Nuclearelectrica va fi nevoita sa plateasca la acest capitol cu 102 milioane de lei mai mult decat in 2013 din cauza taxei pe stalp introduse recent de Guvern.

Astra Asigurari: Suntem o companie solida. La sfarsitul anului 2013, indicatorii de lichiditate si solvabilitate vor fi de peste doua ori mai mari decat minimul legal

Astra Asigurari a transmis duminica un comunicat in care subliniaza ca este o companie solida, care isi respecta clientii si partenerii de afaceri. In acest sens, asiguratorul sustine ca principalii indicatori de lichiditate si solvabilitate se vor situa la un nivel de peste doua ori mai mare decat minimul legal, dupa prezentarea rezultatelor financiare consolidate la 31. 2013 si ca va avea cel mai mare capital social din piata romaneasca de asigurari - 436. 517 lei.

Angela Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Dupa o serie de declaratii dure la adresa Statelor Unite ale Americii, cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a devenit mai binevoitoare cu partenerii sai de peste Ocean, afirmand, sambata, ca Germania nici nu poate visa la un partener mai bun decat SUA, informeaza AFP.

Adoptia la distanta a cainilor vagabonzi din Ramnic, mai ieftina decat in Craiova, dar mai scumpa decat alocatia unui elev

Consilierii locali au stabilit astazi un tarif de 123 de lei pe luna pentru fiecare maidanez adoptat la distanta. Tariful aprobat este cu 50 % mai mic decat cel stabilit in Craiova. Unii dintre consilieri au remarcat ca pentru ingrijirea unui patruped se repartizeaza insa mai multi bani decat pentru alocatia unui elev.

Prognoza meteo pentru joi si vineri: Vremea continua sa fie mai calda decat normal pentru aceasta perioada

Joi, desi valorile termice vor marca o scadere fata de ziua precedenta indeosebi in jumatatea de nord-vest, acestea se vor mentine mai ridicate decat cele normale pentru a doua decada a lunii februarie in aproape toata tara, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Iranul a dezvoltat o centrifuga pentru purificarea uraniului de 15 ori mai puternica decat generatia precedenta

Iranul a anuntat, luni, ca a dezvoltat un nou tip de centrifuga pentru purificarea uraniului, de 15 ori mai puternica decat generatia precedenta, informeaza AFP. in urma semnarii acordului de la Geneva,.

Erdogan: Turcia e mai libera decat alte state din UE

Premierul Turciei a declarat intr-un interviu televizat pentru postul Al Jazeera ca tara sa este mai libera decat unele state din UE, desi in aceeasi zi. la Istanbul, 2000 de manifestanti s-au ciocnit violent cu fortele de ordine, din cauza noilor restrictii asupra internetului.

Merkel: Germania nu poate visa la un partener mai bun decat SUA

Cancelarul german Angela Merkel a declarat, intr-un discurs sustinut ieri, ca Germania nici nu pot visa la un partener mai bun decat Statele Unite, informeaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )