Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ferma Vedetelor: cine sunt servitorii saptamanii alesi de Doinita Oancea

Adevărul Adevărul,
Ferma Vedetelor: cine sunt servitorii saptamanii alesi de Doinita Oancea

Ferma Vedetelor. Abia instalata pe pozitia de fermier al saptamanii, Doinita Oancea si-a ales servitorii, pe principiul sa fie cine nu a mai fost pana acum. Cocosul fermei a murit si i-a lasat pe unii dintre concurenti cu gandul ca vor manca, in sfarsit, carne, iar Ionut Iftimoaie a compus o poezie pentru toti fermierii. continuă pe Adevărul

Ferma Vedetelor: un alt duel tensionat, cine a plecat

Ferma Vedetelor. Neintelegerile si discutiile dintre cei opt concurenti ramasi in show au culiminat cu duelul plin de emotii dintre Dan Helciug si Lucian Viziru.

Ferma Vedetelor: cum s-au schimbat conditiile de trai ale concurentilor in prima luna

Dupa o luna de la inceperea show-ului de la Pro TV, Ferma Vedetelor a prins conturul unei adevarate gospodarii traditionale in care vedetele duc un trai decent. Prin munca grea, acestea au extins ferma, si-au adus animale si continua sa transforme un loc dezafectat intr-unul roditor.

Cine sunt alpinistii romani care vor sa infiga tricolorul pe cele mai inalte varfuri din lume

Cinci alpinisti romani se afla in Nepal, respectiv in drum spre Tibet China), pentru proiecte de expeditii diferite in Himalaya, cel mai inalt lant muntos din lume, potrivit Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE). Iata cine sunt alpinistii.

Ferma Vedetelor: Doinita Oancea este fermierul saptamanii

Doinita Oancea a fost aleasa, de colegi, dar si de Lucian Viziru, stapana fermei pentru o saptamana, aceasta fiind nevoita sa transeze certurile dintre cele doua tabere de vedete. insa, chiar aceasta a nimerit in mijlocul unei dispute cu Vica Blochina, dupa ce a adus ilegal in ferma o sticla de suc.

Femeile sau barbatii? Cine sunt cei mai activi cumparatori online in Romania

Majoritatea romanilor 66%) care fac cumparaturi online sunt barbati si doar 34% femei, in conditiile in care in Ungaria si in Bulgaria femeile sunt mai active in acest domeniu, conform.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )