Libnet.ro
UNICEF

23:00

Cine sunt alpinistii romani care vor sa infiga tricolorul pe cele mai inalte varfuri din lume

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine sunt alpinistii romani care vor sa infiga tricolorul pe cele mai inalte varfuri din lume

Cinci alpinisti romani se afla in Nepal, respectiv in drum spre Tibet China), pentru proiecte de expeditii diferite in Himalaya, cel mai inalt lant muntos din lume, potrivit Federatiei Romane de Alpinism si Escalada FRAE). Iata cine sunt alpinistii. continuă pe Wall-Street Ro

Avertisment MAE pentru romanii care vor sa calatoreasca in Franta

Romanii care vor sa plece, azi si maine, in Franta sau sa tranziteze teritoriul acestei tari ar trebui sa-si verifice zborurile. Pana la 40% dintre cursele aeriene vor fi anulate. Mai multe sindicate ale.

Femeile sau barbatii? Cine sunt cei mai activi cumparatori online in Romania

Majoritatea romanilor 66%) care fac cumparaturi online sunt barbati si doar 34% femei, in conditiile in care in Ungaria si in Bulgaria femeile sunt mai active in acest domeniu, conform.

Coface: Germania si Olanda, printre cele 5 economii care vor evita riscul de stagnare seculara

La mai mult de trei ani de la redresarea oficiala, economiile avansate se lupta sa revina pe calea unei dezvoltari durabile. Unele chiar anticipeaza o crestere stagnanta, situatie vazuta uneori drept ireversibila. Dar nu toate economiile sunt in.

Traian Basescu pune la zid arestarile preventive: Sunt excese, abuzuri care incalca normele drepturilor omului. Livia Stanciu spune ca iCCJ e partenerul DNA. Ce sanse mai au oamenii aia atunci? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre spectacolul catuselor pe care DNA l-a oferit in ultimele luni publicului. Basescu afirma ca.

Doua accidente rutiere in judetul Bistrita: Vinovati sunt soferii, dintre care unul neatent si unul baut

Doua accidente au tulburat duminica seara linistea in judetul Bistrita. O femeie care a incercat sa treaca regulamentar strada a fost lovita de un sofer neatent. Iar un barbat, care s-a urcat baut la volan,.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )