Libnet.ro
UNICEF

17:30

Ferma vedetelor: Duelul saptamanii. Care este primul concurent care a parasit concursul

Adevărul Adevărul,
Ferma vedetelor: Duelul saptamanii. Care este primul concurent care a parasit concursul

Primul concurent care paraseste Ferma vedetelor este Anda Ghita 46 de ani), fosta concurenta la Master Chief. Aceasta a ales-o pe Sorana 32 de ani) pentru duelul saptamanii, cele doua fiind nevoite sa doarma in casutele duelistilor, fara incalzire si izolate de ceilalti zece concurenti. continuă pe Adevărul

Ferma vedetelor: Primul duelist a fost ales, urmeaza prima eliminare FOTO

Cele 12 vedete au continuat activitatile de renovare a fermei cipriote, iar in timp ce barbatii au construit un hambar si un dus in aer liber, femeile au pregatit o masa copioasa. Tot in editia de aseara, a fost ales primul duelist, urmand sa aiba loc si prima eliminare de la Ferma vedetelor.

Care este ora ideala de incepere a programului de munca

Tot mai multe studii arata, in ultima vreme, ca, pentru multi dintre noi, programul de lucru este total nesincronizat cu ceasul nostru biologic. in consecinta, expertii ii sfatiuesc pe angajatori sa ia urgent masuri.

Care este procedura pentru inscrierea copiilor in clasa I

Copiii care implinesc varsta de sapte ani inainte de 31 august si care nu au fost inscrisi in invatamantul primar, in anul scolar 2015-2016, vor pytea fi inmatriculati in clasa I doar pentru anul scolar urmator, in clasele I deja existente, in limita locurilor disponibile/ .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )