Libnet.ro
UNICEF

07:00

Care este procedura pentru inscrierea copiilor in clasa I

România Liberă România Liberă,
Care este procedura pentru inscrierea copiilor in clasa I

Copiii care implinesc varsta de sapte ani inainte de 31 august si care nu au fost inscrisi in invatamantul primar, in anul scolar 2015-2016, vor pytea fi inmatriculati in clasa I doar pentru anul scolar urmator, in clasele I deja existente, in limita locurilor disponibile/ . continuă pe România Liberă

Noile reguli si calendarul pentru inscrierea copiilor la clasa pregatitoare au fost aprobate de minister

Metodologia si calendarul de inscriere a copiilor in invatamantul primar pentru anul scolar 2016-2017 au fost aprobate prin Ordin de ministru, conform Mediafax .

Contract estimat la maxim 8,2 milioane de euro: Ministerul Justitiei vrea sa livreze actele de procedura pentru instantele judecatoresti la orice adresa postala din tara

Ministerul Justitiei a demarat o licitatie deschisa pentru achizitia de servicii de prezentare, prelucrare si expediere a actelor de procedura pentru instantele judecatoresti, contract cu o valoare estimata cuprinsa intre 5,5 milioane de euro si 8,28 milioane de euro, finantat din fonduri bugetare, potrivit unui anunt publicat vineri in Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). Este obligatoriu ca ofertantii sa aiba capacitatea de a livra corespondenta la orice adresa postala de pe intreg teritoriul national, respectiv livrarea actelor de procedura pentru instantele judecatoresti la orice adresa postala de pe teritoriul Romaniei.

VIDEO Care este povestea umlautului?

Cu totii am auzit de umlaut si, chiar ca am studiat limba germana sau nu, cel putin o singura data am fost nevoiti sa il pronuntam, in diferite ocazii: fie discutand despre istoria Germaniei naziste der Fuhrer), fie in discutiile despre masini Citroen) ori muzica heavy metal Motorhead). Aflam care este povestea acestui semn ortografic din materialul video de mai jos:.

Presedintele Siriei anunta ca este gata pentru un ARMISTITIU

Presedintele sirian Bashar al-Assad a anuntat ca e pregatit pentru un armistitiu. Conditia pe care o pune este ca anumite state sa nu ii mai sustina pe insurgenti.

Evolutia este motivul pentru care ne e teama de intuneric

Probabil ca majoritatea oamenilor trec prin faza in care le e teama de intuneric. Unii dintre noi nu am depasit-o nici la maturitate. Chiar daca poate suna putin infantil, teama de intuneric e un obicei legat de evolutie, pe care l-am dezvoltat pentru a supravietui pradatorilor de noapte. Cercetatorii cred ca frica aceasta dateaza cu [].

Explozie cu victime intr-un bloc din Cluj-Napoca. Care este explicatia specialistilor

O explozie cu victime a avut loc intr-un bloc din Cluj-Napoca. Explicatia specialistilor este acumularea de gaze.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )