Libnet.ro
UNICEF

00:07

Festivalul de Film de la Cannes, dat in judecata. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Festivalul de Film de la Cannes, dat in judecata. Care este motivul

Festivalul de Film de la Cannes a fost dat in judecata de Paul Verhoeven, un cineast parizian, care acuza evenimentul cinematografic de homofobie, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Seful al IPJ Vaslui, suspendat din functie. Care este motivul

Seful Serviciului pentru Actiuni Speciale din Politia Judeteana Vaslui, Grisa Mititelu, trimis in judecata intrucat a refuzat sa fie testat cu alcooltestul si sa ii fie recoltate probe biologice, dupa ce a lovit cu masina o tanara, a fost suspendat din functie si pus la dispozitia comandantului IPJ, transmite Mediafax.

Trei jurnalisti Al Jazeera, retinuti la Paris. Care este motivul

Trei jurnalisti ai postului tv Al Jazeera au fost retinuti, miercuri dupa-amiaza, in momentul in care utilizau ilegal o drona in zona Boulogne-Billancourt, la periferia vestica a Parisului, conform Mediafax.

Primarul din Barlad a demisionat. Care este motivul

Primarul Barladului, Constantin Constantinescu PSD), a demisionat, joi, din functie, joi, intrucat se confrunta cu probleme de sanatate, relateaza Mediafax.

Primarul Care Este, dat in judecata la CEDO. Cazul dramatic al unui bucurestean va ajunge pe masa judecatorilor europeni

Un bucurestean da in judecata Primaria sectorului 5 la CEDO. Desi a castigat in instanta dreptul la o locuinta sociala, se afla de patru ani pe o lista de asteptare. in timp ce angajatii.

Una scrie in Master Plan, alta in Strategia de Implementare: Vezi cum sunt prioritizate autostrazile si drumurile expres pentru urmatorii 15 ani si care este explicatia ierarhizarii diferite in fiecare document

Ministerul Transporturilor a facut publice joi cele doua documente cheie ale strategiei Romaniei privind investitiile publice in transporturi pentru urmatorii 15 ani: Memorandumul care aproba Master Planul General de Transport MPGT) si Strategia de Implementare, documentul care stabileste prioritizarea proiectelor. In ceea ce priveste componenta rutiera, in Memorandum este prezentat scenariul reiesit in urma analizelor, cu o ierarhizare pe baza de punctaj pentru cele 12 proiecte de autostrazi si 18 proiecte de drum expres. In Strategia de Implementare, insa, oridinea de prioritizare este alta, iar punctajele proiectelor au fost modificate pentru a ajusta scenariul pentru implementare. Vezi in articol care sunt proiectele rutiere prioritare si cum difera intre ele documentele adoptate de autoritati. Topul autorstrazilor: 1. Bacau - Pascani; 2. Sibiu - Pitesti; 3. Comarnic - Brasov; 4. Iasi - Tg. Neamt; 5 Brasov - BacauTopul Drumurilor Expres: Centura Sud Bucuresti si Ploiesti - Buzau - Focsani - Bacau si Suceava - Siret.

FOTO Care este stadiul constructiei autostrazii A1 Timisoara Lugoj (Lot 2) si care sunt sansele sa fie finalizata anul acesta

Lucrarile la autostrada ce leaga Timisoara de Lugoj au avansat destul de mult, ajungand la un stadiu fizic de aproape 65% si, daca vor continua in acelasi ritm, pana la sfarsitul anului se va putea circula pe acest tronson, desi termenul contractual de finalizare este iulie 2016, se arata intr-un articol/fotoreportaj publicat de publicatia OpiniaTimisoarei. ro. Din cei 25 de km ai autostrazii, 11 km au fost adusi deja la stadiul de binder, primul strat de beton asfaltic.

Cererea Elenei Udrea de a renova, pe banii ei, celula in care este tinuta in Arestul Capitalei, respinsa

Solicitarea Elenei Udrea de a renova, pe banii ei, celula in care era tinuta in arest a fost respinsa de conducerea Arestului Central al Politiei Capitalei, potrivit unor surse din Politie, citate de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )