Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fetita din Marea Britanie cu IQ mai mare decat al lui Einstein: A obtinut 162 de puncte la testul de la Mensa

B1 B1,
Fetita din Marea Britanie cu IQ mai mare decat al lui Einstein: A obtinut 162 de puncte la testul de la Mensa

O fata de 11 ani din Marea Britanie are un coeficient IQ mai mare decat al lui Albert Einstein. Copila a obtinut un scor de 162 de puncte la testul IQ de la Mensa, o institutie britanica de invatamant dedicata. continuă pe B1

O diva din Marea Britanie, singura dupa ce a rupt logodna (Galerii foto Hot)

In urma cu cativa ani era mereu pe primele pagini ale tabloidelor din Marea Britanie, insa a intrat.

Banca rea din Marea Britanie a rambursat ajutoare de stat de 1,9 miliarde lire

UK Asset Resolution UKAR) - banca rea din Marea Britanie, controlata de stat, care gestioneaza creditele institutiilor salvate de la faliment, a rambursat catre guvern, in primele sase luni din 2013, 1,9 miliarde lire 2,9 miliarde dolari).

Un hot din Marea Britanie, batut pana la sange de un pensionar de 72 de ani

Un hot din Marea Britanie care a patruns in casa unui vecin si l-a amenintat cu un cutit a fost aspru pedepsit de propria lui victima, care s-a dovedit a fi un fost boxer. Pensionarul in varsta de 72 de ani l-a predat politistilor pe tanarul infractor cu fata sangeranda si cu vanatai.

Marica si-a gasit echipa: Visez la ceva mai mare decat Steaua

Atacantul roman Ciprian Marica a anuntat, miercuri, ca este o chestiune de ore pana va semna un nou contract de joc cu o echipa din Europa.

O romanca a castigat un concurs de fotografie organizat de o prestigioasa publicatie din Marea Britanie

O romanca este castigatoarea unui concurs de fotografie organizat de o prestigioasa publicatie britanica. Raluca Alecsandra Dragoi este castigatoarea editiei de saptamana aceasta, iar poza ei va fi.

Directorul Time Warner, despre serialul Game of Thrones: Faptul ca este cel mai piratat show din lume este mai bine decat un premiu Emmy

Jeff Bewkes, directorul executiv al Time Warner, compania care detine canalul de televiziune HBO, a declarat ca faptul ca Game of Thrones este cel mai piratat serial de televiziune din lume este mai important.

OMM: Mai multi tineri supracalificati in Romania decat in Marea Britanie si Germania.

Aproximativ 15% dintre tinerii romani sunt prea educati comparativ cu cererea pietei, iar aceasta rata este mai mare decat cea din in Marea Britanie si Germania. Organizatia Mondiala a Muncii OMM) a descoperit ca, pe langa rata mare de tineri supracalificati, s-a imbunatatit si raportul dintre abilitatile celor care isi cauta loc de munca si cunostintele si abilitatile cerute de angajatori. Astfel, daca in 2010-2011, raportul era de 12%, in 2013, este de 8,5% si reprezinta cea mai .

Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

VIDEO Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

David Cameron incurajeaza exploatarea gazelor de sist in Marea Britanie: La noi nu vor fi cutremure sau flacari iesind din robinete

Marea Britanie ar face o mare eroare sa nu reflecteze in mod serios la exploatarea gazelor de sist, cu conditia ca mediul sa fie protejat, a declarat joi premierul britanic David Cameron, informeaza AFP. Cred.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )