Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate. continuă pe Adevărul

Cel mai mare centru de transport din Estul Africii a fost inchis din cauza unui incendiu: Este o criza majora

Un incendiu masiv a cuprins un aeroport din Africa. Cel mai mare centru de transport din Estul Africii este acum inchis, toate zborurile fiind suspendate.

Ce urmeaza pentru cel mai mare fond suveran din lume: RESTRUCTURAREA

Norvegia trebuie sa reevalueze activitatea fondului suveran cu active de 740 miliarde dolari care gestioneaza banii obtinuti de stat din exploatarea zacamintelor de petrol si gaze, pentru a-i creste randamentul, a declarat principalul lider de.

Cat de sigure sunt pensiile private? Un magnat bulgar a sustras 50 mil. euro din cel mai mare fond

Magnatul bulgar Ivo Prokopiev a sustras pana la 100 de milioane de leva 50 milioane euro) din cel mai mare fond privat de pensii din Bulgaria, Doverie, potrivit Comisiei de Supraveghere Financiara din aceasta tara, transmite Novinite, preluat de.

CE: Tigaretele contrafacute au cel mai mare procent de interceptari, de 31%

Raportul anual al Comisiei Europene CE) privind actiunile vamale pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuala DPI) arata ca tigaretele contrafacute detin cel mai mare procent de interceptari, de 31%, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Adrian Cristea este cel mai bine platit fotbalist din lotul Stelei Bucuresti

Cel mai bine platit jucator al Stelei este un fost dinamovist. Dupa 5 ani la acum rivalii din Stefan cel Mare, Printul Adrian Cristea va incasa de la Steaua un salariu de 180. 000 de euro pe sezon. Cu aceasta.

Ea este Aevin Dugas, femeia cu cea mai mare coafura AFRO din lume

Aevin Dugas are 38 de ani si este asistent social in statul Louisiana. Ea detine un record in Guinness Book pentru cae mai mare coafura afro naturala din lume, cu o circumferinta a parului ce masoara 1 metru.

FOTO VIDEO Samsung aduce in Romania televizoare 4K. Un roman a cumparat deja cel mai mare si mai scump model

Samsung aduce in Romania noi televizoare Ultra HD. Rezolutia de cinema, pe cel mai mare televizor Samsung, a fost deja ceruta de un roman, a dezvaluit pentru Adevarul Victor Armaselu, seful diviziei audio-video al Samsung Electronics Romania. Pe langa monstrul de 85 inci, Samsung are si doua modele mai mici dotate in stil Smart TV.

SIF Oltenia si-a dublat veniturile la semestru si are al doilea cel mai mare profit din sector

Veniturile SIF Oltenia SIF5) au crescut de 2,2 ori in primul semestru din acest an, la 189,92 milioane lei 43,2 milioane euro), insa cheltuielile au inregistrat o dinamica mai accentuata, fiind de 2,9 ori mai mari, de 84,26 milioane lei, ca urmare a.

FOTO VIDEO Japonia lanseaza la apa cel mai mare vas de lupta dupa al Doilea Razboi Mondial

Japonia a prezentat ieri cea mai mare nava de lupta dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, care are o lungime de 250 de metri, cantareste 19. 500 de tone si poate transporta 14 elicoptere.

FOTO VIDEO Japonia lanseaza la apa cel mai mare vas de lupta dupa Al Doilea Razboi Mondial

Japonia a prezentat ieri cea mai mare nava de lupta dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care are o lungime de 250 de metri, cantareste 19. 500 de tone si poate transporta 14 elicoptere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )