Libnet.ro
UNICEF

08:00

Fiica vitrega a lui Bogdan Draghici a povestit ca a fost abuzata. Judecatorul a considerat ca faptele sunt suspiciuni lipsite de sustinere

Antena3 Antena3,
Fiica vitrega a lui Bogdan Draghici a povestit ca a fost abuzata. Judecatorul a considerat ca faptele sunt suspiciuni lipsite de sustinere

Helen Draghici, fosta sotie a lui Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T. A, a cerut la Judecatoria Sectorului 5, in iulie 2019, un ordin de protectie pentru a-si proteja fiica de tatal acesteia, pe. continuă pe Antena3

Copilarie DISTRUSA! Fiica vitrega a lui Bogdan Draghici, presedintelui Asociatiei T.A.T.A., marturii socante (VIDEO)

Apar noi marturii in cazul presedintelui Asociatiei T. , Bogdan Draghici, arestat preventiv, miercuri, pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega. Aceasta a dezvaluit in fata instantei, inca de luna.

Adrian Nastase, dupa ce Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, a fost arestat: Era sustinator inrait a lui Traian Basescu

Adrian Nastase a avut o prima reactie dupa ce Bogdan Draghici a fost arestat pentru violarea unei minore. Fostul premier sustine ca acesta era un frevent sustinator a lui Traian Basescu. Bogdan.

Bogdan Draghici, arestat pentru 30 de zile

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - T. Bogdan Draghici a fost arestat.

Presedintele Asociatei T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru viol si agresiune sexuala

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - T. Bogdan Draghici a fost retinut.

Presedintele Asociatiei T.A.T.A, acuzat de viol. Bogdan Draghici mai are la domiciliu o fetita, in mod nelegal

Presedintele Asociatiei TATA, Bogdan Draghici, a fost retinut de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti pentru savarsirea infractiunilor de viol si agresiune sexuala, victima fiind.

Cine e Bogdan Draghici, presedintele Asocietiei T.A.T.A., acuzat ca si-ar fi violat fiica vitrega. Cine e mama copilei

Bogdan Draghici, presedintele Asociatiei TATA, acuzat ca si-ar fi violat fiica vitrega, a fost casatorit de mai multe ori. Fondatorul Aliantei a fost retinut de procurori, iar desprel el ies din ce in ce mai multe lucruri la iveala. Cine este Draghici? Cine e Bogdan Draghici, presedintele Asocietiei T. , acuzat ca si-ar fi violat fiica .

Presedintele T.A.T.A, Bogdan Draghici, acuzat ca si-ar fi violat fiica vitrega, a fost arestat

Presedintele Aliantei Antidiscriminare a Tuturor Taticilor T. A), Bogdan Draghici, a primit, miercuri, un mandat de arestare pentru o perioada de 30 de zile, fiind banuit ca ar fi violat si agresat sexual un minor, relateaza Mediafax.

UPDATE Presedintele T.A.T.A, Bogdan Draghici, retinut pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega

Bogdan Draghici, presedintele asociatiei T. A, si-ar fi violat fiica vitrega in urma cu cativa ani, iar faptele de care este acuzat ar fi fost savarsite pe parcursul a 4-5 ani, au precizat, pentru Mediafax, surse judiciare. Pangerea a fost depusa de mama fetei.

Cum se comporta Bogdan Draghici, presedinte T.A.T.A., cu fiicele sale

Bogdan Draghici, presedinte al Asociatiei T. A, este arestat pentru ca si-ar fi violat fiica vitrega. Mama ei a depus mai multe sesizari, inca de acum doi ani. Politia si Protectia Copilului au pastrat tacerea. Cum se comporta liderul T. cu fiicele sale? Cum se comporta Bogdan Draghici, presedinte T. , cu fiicele sale Bogdan Draghici, barbat .

Bogdan Draghici acuzat in alte doua cazuri de abuz sexual

Presedintele Asociatiei T. A, Bogdan Draghici, arestat preventiv pentru agresiune sexuala si viol in forme continuate, victima fiindu-i fiica vitrega, este acuzat de abuz sexual si in alte doua cazuri. Agresiunile asupra fiicei vitrege s-au petrecut atat in locuinta familiei, dar si in timpul deplasarilor pe care Draghici le facea pentru a acorda asistenta altor tati care doreau custodia copiilor si in care el isi lua fiicele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )