Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fiicele lui Gigi Becali s-au dezbracat serios de haine

Antena3 Antena3,
Fiicele lui Gigi Becali s-au dezbracat serios de haine

Fiicele lui Gigi Becali au fost surprinse de CANCAN. ro in ipostaze neobisnuite. Mai exact, Teodora si-a etalat formele voluptuoase la mare, intr-un costum de baie albastru, in timp ce sora sa mai mica, Alexandra, a. continuă pe Antena3

Helmuth Duckadam: Gigi Becali va lua doi jucatori. Avem nevoie de un fundas central si un varf

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a anuntat luni ca Gigi Becali a decis, dupa meciul cu Dinamo, sa mai aduca inca doi fotbalisti la Steaua. Gigi Becali va lua doi jucatori. Se vor mai face.

Gigi Becali: Avem nevoie de un atacant care sa marcheze. M-am convins ca avem cel mai bun jucator din Liga I de departe, care este Hamroun

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminica seara, dupa derbiul cu Dinamo, ca gruparea din bulevardul Ghencea are nevoie de un atacant care sa marcheze, insa a mentionat ca din lotul pregatit de.

Gigi Becali: N-avem atacant. Hamroun, cel mai bun jucator din Liga 1

Gigi Becali a declarat dupa derby-ul cu Dinamo ca Hamroun este un castig pentru Steaua si considera ca echipa sa nu are atacant.

Gigi Becali, tot mai sarac. in ce hal a ajuns miliardarul de odinioara

La finalul unei veri in care Steaua s-a pregatit de Liga Campionilor cu un buget infim de transferuri, Gigi Becali a facut un anunt soc, in interventia de la SportRo: In acest moment, nu mai am nici 20 de milioane de.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )