Libnet.ro
UNICEF

09:30

Gigi Becali: N-avem atacant. Hamroun, cel mai bun jucator din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Gigi Becali: N-avem atacant. Hamroun, cel mai bun jucator din Liga 1

Gigi Becali a declarat dupa derby-ul cu Dinamo ca Hamroun este un castig pentru Steaua si considera ca echipa sa nu are atacant. continuă pe Online Sport

Viitorii magistrati, stabiliti de o comisie ciudata: Un fost consilier al Alinei Bica, banuit ca vindea informatii secrete, un judecator care l-a achitat gresit pe Gigi Becali de doua ori si cel mai mare baiat destept din energie

Din comisiile de elaborare a subiectelor pentru examenul de intrare in magistratura fac parte: un fost consilier al Alinei Bica, banuit ca vindea informatii secrete din dosare pentru excursii in Dubai, o procuroare.

Gigi Becali strange surubul la Steaua: Nu mai aduc bani de acasa

Steaua a fost eliminata din Liga Campionilor si din perspectiva retetei financiare lucrurile patronul Gigi Becali are cel mai mult de suferit. Calculele acestuia nu s-au potrivit cu realitatea din teren si patronul Stelei ia in calcul pe viitor chiar sa renunte la echipa fara a mai fi dispus sa aduca bani de acasa.

Corneliu Vadim Tudor, atac dezlantuit la Gigi Becali: Trebuie alungat cu suturi in fund

Daca in trecut s-a declarat prietenul lui Gigi Becali, acum, Vadim matura cu patronul Stelei, cel pe care il considera responsabil pentru tot ce se intampla rau la cel mai galonat club din fotbalul romanesc. , scrie.

Gigi Becali, tot mai sarac. in ce hal a ajuns miliardarul de odinioara

La finalul unei veri in care Steaua s-a pregatit de Liga Campionilor cu un buget infim de transferuri, Gigi Becali a facut un anunt soc, in interventia de la SportRo: In acest moment, nu mai am nici 20 de milioane de.

Ultima aroganta marca Gigi Becali: Cine te crezi, ma?

Gigi Becali a dezvaluit ca a sunat un antrenor din Liga 1 dupa ce a vazut la televizor declaratiile pe care acesta le-a facut la adresa Stelei, scrie ziare. com. La finalul meciului cu Partizan Belgrad, Gigi Becali a.

Gigi Becali nu si-a pierdut simtul umorului: Batem Dinamo cu 72-0

Infrangerea cu Partizan si eliminarea din drumul spre milioanele Ligii Campionilor nu l-au facut pe Gigi Becali sa-si piarda simtul umorului.

Steaua - Dinamo: 0-0. Cel mai strans derby al ultimilor ani se incheie fara goluri, dar cu mult spectacol

Steaua si Dinamo au remizat, scor 0-0, in etapa a 5-a a Ligii I. Elevii lui Mirel Radoi si cei ai lui Mircea Rednic au disputat cel mai strans derby de Romania al ultimilor ani. in ciuda lipsei golurilor spectacolul nu a lipsit de pe Arena Nationala.

Pilotul planorului disparut este cel mai bun din Romania. Ce record a vrut sa doboare!

Mircea Craciun, pilotul care a disparut, joi, cu planorul sau, este considerat cel mai bun pilot de planor din Romania. El voia sa stabileasca un record mondial de 1000 km de zbor liber.

Mircea Craciun, considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania. Pilotul disparut se pregatea sa realizeze un record mondial

Mircea Craciun, pilotul care a disparut cu planorul, joi, dupa ce si-a luat zborul din Masivul Postavarul, este considerat cel mai bun pilot de planor de distanta din Romania, el pregatindu-se pentru a atinge un record mondial de 1. 000 de kilometri in zbor liber.

Topul s-a schimbat. Cine este cel mai bogat om de pe planeta

Bill Gates este din nou cel mai bogat om de pe planeta, cu o avere estimata la 79,2 miliarde de dolari. Gates a detinut acest titlu timp de 16 ani din ultimii 21 si a reusit sa isi reia prima pozitie .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )