Libnet.ro
UNICEF

14:15

Helmuth Duckadam: Gigi Becali va lua doi jucatori. Avem nevoie de un fundas central si un varf

B1 B1,
Helmuth Duckadam: Gigi Becali va lua doi jucatori. Avem nevoie de un fundas central si un varf

Presedintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a anuntat luni ca Gigi Becali a decis, dupa meciul cu Dinamo, sa mai aduca inca doi fotbalisti la Steaua. Gigi Becali va lua doi jucatori. Se vor mai face. continuă pe B1

Gigi Becali: Avem nevoie de un atacant care sa marcheze. M-am convins ca avem cel mai bun jucator din Liga I de departe, care este Hamroun

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat duminica seara, dupa derbiul cu Dinamo, ca gruparea din bulevardul Ghencea are nevoie de un atacant care sa marcheze, insa a mentionat ca din lotul pregatit de.

Gigi Becali: N-avem atacant. Hamroun, cel mai bun jucator din Liga 1

Gigi Becali a declarat dupa derby-ul cu Dinamo ca Hamroun este un castig pentru Steaua si considera ca echipa sa nu are atacant.

Gigi Becali, tot mai sarac. in ce hal a ajuns miliardarul de odinioara

La finalul unei veri in care Steaua s-a pregatit de Liga Campionilor cu un buget infim de transferuri, Gigi Becali a facut un anunt soc, in interventia de la SportRo: In acest moment, nu mai am nici 20 de milioane de.

Doi jucatori de tenis, suspendati pe viata pentru meciuri trucate

Federatia italiana de tenis a decis sa suspende pe viata doi jucatori pentru trucarea mai multor meciuri, aplicandu-le totodata amenzi in valoare de 60. 000 de euro, scrie bzi. roEste vorba despre jucatorii.

Gigi Becali, atac dur la proprii jucatori dupa remiza Stelei cu Dinamo 0-0

Trebuie sa mai aducem si un fundas, parerea mea, dar sa vedem daca-l putem lua. Nu ati vazut? Nici Guilherme nu e de echipa mare, nu mai e cel de la Petrolul Sunt niste combinatii care trebuie facute la.

Gabi Balint il ataca frontal pe Gigi Becali si se intreaba: Ce naiba facem cu Steaua?

Gabi Balint, fostul atacant al Stelei, condamna atitudinea lui Becali, care face ce ii dicteaza buzunarul si nu tine cont de suporteri.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )