Libnet.ro
UNICEF

01:05

O filiala a unei universitati romanesti, deschisa in Germania in cea mai buna varianta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
O filiala a unei universitati romanesti, deschisa in Germania in cea mai buna varianta

O extensie a Universitatii de Medicina si Farmacie din Targu Mures ar urma sa fie deschisa, in cea mai buna varianta, din 1 octombrie, in Germania, anunta deputatul PSD Florin Buicu, membru al Senatului UMF, for care si-a dat acordul pentru. continuă pe Wall-Street Ro

Londra ar putea deveni cea mai cautata destinatie turistica din lume

Londra ar putea deveni cea mai cautata destinatie turistica din lume, chiar inaintea Parisului. Vara trecuta, capitala britanica a primit cu aproape 20% mai multi turisti decat in aceeasi perioada din 2012,.

Dacia, marca auto cu cea mai buna crestere a vanzarilor din UE in 2013.

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de 3,2%, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), citata de Mediafax. In luna decembrie, vanzarile Dacia in UE au crescut cu 48,2% fata de nivelul din perioada corespunzatoare a anului trecut, de la 19. 300 la 28. 700 automobile, rezultand astfel o crestere a .

Cum sa treci cu bine de Lunea neagra, cea mai deprimanta zi a anului

A treia zi de luni din ianuarie este considerata, statistic, cea mai trista zi a anului. O serie de factori concureaza pentru a ne da dureri de cap, unora la propriu, fix pe 20 ianuarie.

Un oligarh chinez vrea sa construiasca cea mai inalta cladire din lume in doar 6 luni

Un multi-milionar chinez, Zhang Yue, a declarat ca va construi cea mai inalta cladire din lume in decurs de doar sase luni, in ciuda avertismentului formulat de autoritati, privind normele de.

Londra a fost cea mai vizitata metropola din lume in 2013, detronand Parisul

Parisul a fost detronat din pozitia de cea mai vizitata metropola din lume in 2013, Londra depasind anul precedent pragul de 16 milioane de turisti. Potrivit unor statistici citate de Le Figaro, cei mai multi.

Lista nominalizarilor la Oscar pentru cea mai buna actrita

Amy Adams, Cate Blanchett, Sandra Bullock, Judi Dench si Meryl Streep au fost nominalizate la cea de-a 86-a editie a premiilor Oscar, la categoria cea mai buna actrita in rol principal, potrivit site-ului oficial al evenimentului , scrie.

NASA va construi cea mai mare racheta de pe Terra

NASA a anuntat ca va construi cea mai mare racheta fabricata vreodata pe Terra, care va fi utilizata pentru a transporta astronauti pe planeta Marte, informeaza Daily Mail.

NASA va construi cea mai mare racheta, care va fi folosita pentru a transporta astronauti pe Marte

NASA a anuntat ca va construi cea mai mare racheta fabricata vreodata pe Terra, care va fi utilizata pentru a transporta astronauti pe planeta Marte, informeaza Daily Mail. NASA a publicat miercuri un set de.

Dacia a avut anul trecut in UE cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de.

Dacia a avut cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto, anul trecut in UE

Vanzarile Dacia in Uniunea Europeana au crescut anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, fiind cea mai buna crestere in UE, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile, citate de.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )