Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un film cambodgian castiga premiul Un Certain Regard la Cannes

Adevărul Adevărul,
Un film cambodgian castiga premiul Un Certain Regard la Cannes

Filmul LImage manquante, care exploreaza istoria sangeroasa a dictaturii lui Pol Pot de la sfarsitul anilor 1970 in Cambodgia, a castigat premiul Un Certain Regard la Festivalul de Film de la Cannes. continuă pe Adevărul

CANNES 2013: Le bleu est une couleur chaude de Abdellatif Kechiche a primit premiul ...

Unul dintre filmele favorite la Palme dOr, Le bleu est une couleur chaude/ La vie d Adele, de Abdellatif Kechiche, a primit premiul FIPRESCI sambata, la Festivalul de la Cannes, potrivit site-ului evenimentului, transmite mediafax. Trofeul Un Certain Regard a revenit filmului Limage manquante, de Rithy Panh, in timp ce premiul juriului aceleiasi sectiuni a fost acordat filmului Omar, de Abu Assad. Premiul pentru regie i-a fost acordat lui Alain Guiraudie, pentru Linconnu du lac, .

Corespondenta de la Cannes: Premiile Un Certain Regard, FIPRESCI si ale juriului Ecumenic; Pronosticuri si bilanturi, in asteptarea premiilor Competitiei Oficiale

Poate fi recompensarea lui La vie d'Adele - Chapitre 1 2 de Abdellatif Kechiche cu Premiul FIPRESCI un preambul la primirea trofeului festivalului? In acest an, mai mult ca niciodata, e foarte greu sa dai in bobi. Cine poate sti daca lui Steven Spielberg i-a placut drama cu lesbiene astfel incat sa o sustina pentru la Palme dOr? Cititi mai jos primele premii, pronosticurile noastre si un bilant al celei de-a 66-a editii care se incheie asta-seara.

La Vie dAdele, al regizorului tunisian Adellatif Kechiche, laureat cu premiul FIPRESCI la Cannes.

Filmul La Vie dAdele, al regizorului tunisian Abdellatif Kechiche, a castigat la Cannes premiul FIPRESCI acordat de Federatia Internationala a Criticilor de Film pentru umanitatea care se desprinde din aceasta povestire a relatiilor dintre doua femei si care este favorit si pentru marele premiu Palme d Or, informeaza sambata agentia EFE, preluata de agerpres. Filmul lui Kechiche a fost oferit de FIPRESCI - primul din premiile care se decerneaza in cadrul Festivalului de la Cannes- in .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )