Libnet.ro
UNICEF

23:15

Filmele romanesti ale anului 2017. De la 6,9 pe scara Richter de Nae Caranfil la ,,Ana, mon amour de Calin Peter Netzer

Adevărul Adevărul,
Filmele romanesti ale anului 2017. De la 6,9 pe scara Richter de Nae Caranfil la ,,Ana, mon amour de Calin Peter Netzer

6,9 pe scara Richter, in regia lui Nae Caranfil, ,,Ana, mon amour, in regia lui Calin Peter Netzer, Octav, regizat de Serge Ioan Celebidachi sunt cateva dintre premierele romanesti din 2017. continuă pe Adevărul

Campaniile fashion ale anului 2017. Care e preferata ta?

Marile branduri de fashion au lansat deja campaniile prin care isi promoveaza noile colectii. Iata ce vizualuri interesante vor impanzi revistele de moda si panourile din marile metropole ale lumii.

16 persoane s-au inecat in lacurile din Chisinau inprimele zile ale anului 2017

In primele doua zile ale anului 2017, si-au pierdut viata in bazinele acvatice din Capitala nu mai putin de 16 persoane, dintre care trei minori.

Evenimentele muzicale ale anului 2017: Festivalul George Enescu, concerte Gianna Nannini, Deep Purple si Depeche Mode

Festivalul George Enescu, concertele Gianna Nannini, Deep Purple si Depeche Mode se numara printre evenimentele muzicale anuntate pentru anul 2017.

Basescu: Recunosc inregistrarile facute publice de Ghita, sunt din discutii private din ultimele luni ale anului 2016, dar au fost editate

Fostul sef al statului Traian Basescu precizeaza ca recunoaste inregistrarile facute publice de Sebastian Ghita, precizand ca sunt din discutii private din ultimele luni ale anului 2016, dar ca acestea au fost editate ceea ce este.

VIDEO Descoperiri stiintifice ale anului 2016

Anul trecut a fost un an fructuos pentru stiinta, motiv pentru care editorii canalului de youtube SciShow au creat doua materiale video ce prezinta, in retrospectiva, cele mai importante si uimitoare descoperiri stiintifice ale anului 2016.

Oferte eMAG: reduceri in primele zile ale anului

Anul 2016 a fost unul plin de oferte eMAG si reducerile nu se opresc nici in 2017. in randurile de mai jos, am adunat cateva produse pe care le puteti cumpara la preturi speciale. Noua campanie de oferte eMAG, reduceri duse cu sorcova, promite preturi taiate cu pana la 50%, cu toate ca noi am [].

FOTO in bratele ursului. Cum a petrecut Nadia Comaneci a doua zi a anului 2017

Nadia Comaneci a stat in Statele Unite ale Americii de sarbatori, alaturi de sotul ei, Bart, si de baiatul lor Dylan.

BMW, Intel si Mobileye vor testa masini fara sofer in semestrul doi al anului 2017

BMW, alaturi de partenerii Intel si Mobileye vor sa testeze in zonele urbane aproximativ 40 de masini fara sofer in semestrul doi din 2017, au anuntat miercuri cele trei companii, transmite Bloomberg.

RECORD de apeluri la 112: in primele zile ale anului, s-a solicitat de 3885 de ori interventia Serviciului de Ambulanta Bucuresti - Ilfov(VIDEO)

Record de apeluri la numarul de urgenta 112. Ambulanta a primit in ultimele 56 de ore nu mai putin de 3885 de apeluri. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, Alis Grasu,.

Programul magazinelor in 2 ianuarie 2017: Cora, Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Penny, Kaufland, Metro, Segros,Lidl

Programul marilor retele de magazine, in ultima zi din anul 2016 si primele zile ale anului 2017: Cora, Carrefour, Auchan, Billa, Mega Image, Penny, Kaufland, Metro, Segros,Lidl .

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2777 seconds )