Libnet.ro
UNICEF

09:30

Filmul Dupa dealuri, de Cristian Mungiu, a CASTIGAT MARELE PREMIU al ...

România Liberă România Liberă,
Filmul Dupa dealuri, de Cristian Mungiu, a CASTIGAT MARELE PREMIU al ...

Pelicula Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu, premiata la Festivalul de Film de la Cannes anul acesta, a castigat marele premiu al sectiunii Filmmakers of Tomorrow - FEDEORA, la Festivalul de la Haifa, Israel, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Premiul a fost acordat de un juriu desemnat de Federatia Criticilor de Film din Europa si Zona Mediteraneana - FEDEORA. Regizorul Cristian Mungiu s-a intalnit cu spectatorii din Haifa, la proiectia filmului sau. Trofeul de la Haifa se . continuă pe România Liberă

Filmul Dupa dealuri de Cristian Mungiu, aproape de Oscar

Filmul Dupa dealuri al lui Cristian Mungiu face inca un pas spre Oscar. Lungmetrajul a fost inclus printre cele 71 de pelicule eligibile pentru a primi nominalizarea pentru cel mai bun film strain. Premiat.

Dupa dealuri, filmul semnat de Cristi Mungiu, a castigat marele premiu al Festivalului de la Haifa

Productia Dupa dealuri, realizata in regia lui Cristian Mungiu, a castigat marele premiu al sectiunii Filmmakers of Tomorrow Fedeora in cadrul Festivalului de la Haifa. Pelicula, care a fost.

Dupa dealuri trece en fanfare prin festivaluri.

De curand, pelicula Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu, a castigat Marele Premiu al sectiunii Filmmakers of Tomorrow - FEDEORA, la Festivalul International de Film de la Haifa. Premiul este acordat de un juriu desemnat de Federatia Criticilor de Film din Europa si Zona Mediteraneana - FEDEORA. Trofeul de la Haifa se adauga sirului de premii obtinute de film, incepand cu cel pentru scenariu si dublul trofeu de interpretare, acordat actritelor Cosmina Stratan si Cristina Flutur la .

Formula 1: Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

Campionul mondial en titre, pilotul german Sebastian Vettel de la echipa Red Bull), a castigat duminica Marele Premiu al Japoniei, pe circuitul de la Suzuka, informeaza Agerpres. Aceasta este a treia victorie.

Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei.

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1 desfasurata pe circuitul de la Suzuka. Vettel a fost urmat de brazilianul Felipe Massa ) si de japonezul Kamui Kobayashi Sauber), ultimul aflat la primul podium din cariera, chiar in fata propriilor suporteri. Pe locul patru s-a situat britanicul Jenson Button McLaren-Mercedes), urmat de coechipierul sau Lewis Hamilton, in timp ce .

Formula 1 Sebastian Vettel a castigat Marele Premiu al Japoniei

Pilotul german al echipei Red Bull, Sebastian Vettel, a castigat, duminica, Marele Premiu al Japoniei, a 15-a etapa a Campionatului Mondial de Formula 1, desfasurata pe circuitul de la Suzuka. Vettel a fost urmat de brazilianul Felipe Massa ) si de japonezul Kamui Kobayashi Sauber), ultimul aflat la primul podium din cariera, chiar in fata propriilor suporteri.

Dupa dealuri, de Mungiu, eligibil pentru o nominalizare la Oscarul pentru film strain

Lungmetrajul Dupa dealuri, de Cristian Mungiu, a fost inclus printre cele 71 de pelicule considerate eligibile pentru o nominalizare la premiul Oscar pentru film strain, editia din 2013, a anuntat Academia de.

Scrisoare deschisa catre Cristian Mungiu

DragaCristian Mungiu,nu-mi dau seama dacasamabucur sau sama ingrijorez vazandu-mi numele pe afisul recentului tau film premiat la Cannes, Dupa dealuri. in luna octombrie a anului trecut, mi-ai propus sa semnez un document numit Acord, prin care eu iti recunosteam paternitatea scenariului, iar tu te angajai sa mentionezi sursa de inspiratie a respectivului scenariu, adica romanele mele, Spovedanie la Tanacu si Cartea Judecatorilor, pe toate materialele de promovare a filmului, in tara si in strainatate .

Marele premiu al Festivalului de la Haifa pentru Dupa dealuri, de Cristian Mungiu

Pelicula Dupa dealuri, in regia lui Cristian Mungiu, aflata in cursa pentru Oscarul acordat filmelor straine, a castigat marele premiu al sectiunii Filmmakers of Tomorrow - FEDEORA, la Festivalul de la Haifa, Israel.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )