Libnet.ro
UNICEF

01:05

Filmul LIVE ajunge de vineri in 22 de orase din Romania

Antena3 Antena3,
Filmul LIVE ajunge de vineri in 22 de orase din Romania

Debutul in regie al lui Vlad Paunescu, lungmetrajul LIVE va fi lansat de Castel Film de vineri in 38 de cinematografe din Romania. Pelicula ii are in distributie pe actorii Rodica Lazar, Tudor Chirila,. continuă pe Antena3

Utilizatorii de telefonie mobila din Romania au vorbit 67 de miliarde de minute

Cei aproape 23 de milioane de utilizatori de telefonie mobila din Romania au vorbit 67 de miliarde de minute, in 2014, cu 5,3% mai mult decat in anul anterior, durata medie a unui apel de pe un terminal mobil fiind de doua minute si 26 de secunde, potrivit Raportului de date statistice publicat, azi, de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Lider liberal, dezvaluie marea inselatorie a hipermarketurilor din Romania: Au inghetat preturile, dar isi iau profitul de la amarati prin discounturi

Vicepresedintele PNL, Costel Caras, a declarat ca supermarketurile din Romania au profit 100% dupa ce isi platesc furnizorii. in urma calculelor sale, supermarleturile castiga 1,22 la un litru de lapte,.

Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii

Telefoanele ZTE sunt unele mid-range, mai ales, dar din aceasta luna nu mai sunt la vanzare in Romania. Decizia a venit in instanta si compania nu a primit dreptul de a reporni vanzarile. eMAG este unul dintre retailerii care au interdictie de la import si vanzare. Vringo, o companie din New York, a reusit sa [] Telefoanele ZTE au fost scoase de pe piata din Romania. De ce au probleme chinezii Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Terenurile si locuintele din Romania, inregistrate gratuit

Terenurile si locuintele din Romania sunt inregistrate gratuit incepand de astazi si pana in 2023, in cadrul Programului National de Cadastru si Carte Funciara, anunta intr-un comunicat de presa.

Episcopii catolici din Romania cer implicarea Executivului in dezmembrarea Cathedral Plaza

Episcopii romano-catolici si greco-catolici cer Guvernului Romaniei sa se implice in mod categoric pentru exproprierea terenului pentru utilitate publica si in refacerea cadrului construit preexistent constructiei ilegale, se arata intr-o Declaratie Publica a clericilor intruniti in sesiunea de primavara a Conferintei Episcopilor din Romania.

Cemacon intra pe profit si devine al doilea producator de caramizi din Romania

Cemacon, al doilea producator de blocuri ceramice din Romania, conform studiului de piata facut de compania InterBiz, a inregistrat profit la finalul primului trimestru din 2015.

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania cere CSM sa verifice existenta de ofiteri acoperiti in justitie

Uniunea Nationala a Judecatorilor din Romania UNJR) cere Consiliului Superior al Magistraturii sa verifice daca sunt ofiteri acoperiti in justitie, printre magistrati, iar rezultatul investigatiilor sa fie.

Credite de 20 de milioane de euro pentru IMM-uri, cu dobanda subventionata si garantii europene, in doi ani si jumatate, la o banca din Romania

Intreprinderi mici si mijlocii din Romania au luat credite de la ProCredit Bank in valoarea totala de 20 milioane de euro, cu dobanda subventionata si garantii europene, prin instrumentul JEREMIE, din decembrie 2013 pana in prezent, a anuntat, luni, banca.

Business report: Impozitarea bacsisului invita la frauda? Cum poate deveni mijloc de albire a banilor negri; Topul celor mai solide companii de asigurare din Romania; Baietii destepti isi pregatesc revenirea in energie

Meseria de fermier redevine interesanta pentru tineri. Cu ajutorul subventiilor europene, fermele din Romania devin tot mai profitabile. Agricultura si meseria de fermier devin tot atractive pentru cei care doresc sa isi faureasca o cariera in mediul rural. Cel mai rau famat cartier al Bucurestiului a devenit tinta retailerilor straini. Sursa de inspiratie pentru trupele hip-hop in anii '90, din cauza saraciei care caracteriza populatia din zona, cartierul Pantelimon devine una dintre cele mai cosmopolite zone ale Bucurestiului.

Defrisarile sunt crima. Proteste in marile orase din tara fata de taierile ilegale de paduri

Peste 1. 000 de persoane s-au adunat, sambata, la intrarea in Parcul Herastrau din Piata Charles de Gaulle din Capitala, pentru a protesta fata de taierile ilegale de paduri. Protestatarii vor pleca intr-un.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )