Libnet.ro
UNICEF

07:00

Filmul tragediei din clubul Colectiv: Incendiul a durat 153 de secunde, potrivit reconstituirii facute de experti

Hotnews Hotnews,
 Filmul tragediei din clubul Colectiv: Incendiul a durat 153 de secunde, potrivit reconstituirii facute de experti

Incendiul din clubul Colectiv, izbucnit in seara zilei de 30 octombrie 2015, a durat 153 de secunde, potrivit raportului realizat de Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Miniera si Protectie Antiexploziva INSEMEX) Petrosani si obtinut de Digi 24. Incendiul a fost reconstituit in laboratoarele de la Petrosani, pe baza inregistrarilor video din club si a probelor adunate. continuă pe Hotnews

Inca un tanar, victima in incendiul din clubul Colectiv, a murit

Inca o victima a incendiului din clubul Colectiv a murit, luni, la Spitalul Foreasca din Capitala, numarul persoanelor decedate ridicandu-se la 64.

Un nou deces in urma tragediei de la Colectiv. Bilantul a ajuns la 64 de morti

Bilantul tragediei din clubul Colectiv continua sa creasca, numarul mortilor ajungand la 64, dupa ce, luni, un tanar a pierdut lupta cu viata. in urma incendiului din 30 octombrie din.

Raport despre Colectiv: tragedia a durat 153 de secunde

Noi informatii apar in cazul tragediei din Colectiv. Raportul Institutului din Petrosani, obtinut de Digi24, arata ca intreg evenimentul tragic din seara zilei de 30 octombrie a durat 153 de secunde.

Radu Sienerth a murit la Spitalul Floreasca. Tanarul din Petrosani este a 64-a victima a incendiului din Colectiv

Radu Sienerth, fiul fostului director al Exploatarii Miniere Livezeni, a murit, luni, la Spitalul Floreasca din Bucuresti, in urma unor complicatii hemorargice. Tanarul de 21 de ani, din Petrosani, a fost cea de-a 64 victima a tragediei din Clubul Colectiv.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )