Libnet.ro
UNICEF

16:30

Finalul Windows XP afecteaza bancomatele. Doua treimi vor ramane invechite dupa 8 aprilie

Adevărul Adevărul,
Finalul Windows XP afecteaza bancomatele. Doua treimi vor ramane invechite dupa 8 aprilie

Microsoft va incheia suportul pentru sistemul de operare Windows XP in aprilie, iar probabil cele mai mari probleme vor aparea la institutiile publice si la bancomate. Acestea din urma sunt expuse ingrijorator de mult. continuă pe Adevărul

Curtea Suprema a stabilit ca Vlad Cosma isi poate scoate lunar din cont doua treimi din indemnizatia de deputat

Deputatul PSD Vlad Cosma, pe ale carui bunuri procurorii anticoruptie au pus sechestru asigurator, in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie, poate sa-si scoata din conturi doua treimi din indemnizatia lunara de parlamentar dupa ce Curtea Suprema a admis in parte actiunea prin care contesta sechestrul.

ICCJ: Deputatul Vlad Cosma poate retrage doua treimi din salariu.

Bunurile deputatului Vlad Cosma, urmarit penal pentru trafic de influenta intr-un dosar in care este cercetat si tatal sau, seful CJ Prahova, Mircea Cosma, raman sub sechestru, a decis ICCJ, conform Agerpres. Totusi, magistratii au admis contestatia lui Vlad Cosma numai in ceea ce priveste dispozitia de poprire a sumelor ce urmeaza a fi incasate de inculpat in contul de salariu, care va putea retrage doua treimi din salariu lunar. Citeste si: Sechestru pe bunurile si conturile lui Mircea si .

Kiev: Soldatii ucraineni VOR RAMANE in Crimeea dupa referendum

Soldatii ucraineni stationati in Crimeea vor ramane pe loc, indiferent de rezultatul referendumului asupra alipirii la Rusia care va avea loc duminica, a dat asigurari candidatul la presedintia Ucrainei Vitali.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )