Libnet.ro
UNICEF

05:45

Financial Times: Masura controlului judiciar ii scade sansele lui Kovesi de a deveni procuror-sef european

B1 B1,
Financial Times: Masura controlului judiciar ii scade sansele lui Kovesi de a deveni procuror-sef european

Masura controlului juiciar luata impotriva Laurei Codruta Kovesi ar putea afecta sansele acestia de a deveni procuror-sef european, sunt de parere jurnalistii de laFinancial. continuă pe B1

Laura Codruta Kovesi contesta masura controlului judiciar

Update 13. 10: Laura Codruta Kovesi a contestat la inalta Curte masura controlului judiciar Update 11. 30: Urmatorul termen pentru controlul judiciar este luni, 1 aprilie, cand fosta sefa a DNA se va prezenta din.

Cat de mult o afecteaza pe Kovesi masura controlului judiciar in negocierile pentru sefia Parchetului European

Europarlamentarul PNL Marian Jean Marinescu sustine, intr-o declaratie pentru Adevarul, ca masura controlului judiciar, dispusa de procuorul Adina Florea pentru Laura Codruta Kovesi, ar putea provoca o amanare a negocierilor dintre Parlamentul European si Consiliul UE pe tema sefiei Parchetului European. Urmatoarea runda de negocieri la Bruxelles va avea loc saptamana viitoare.

Financial Times: Masurile luate contra lui Kovesi ii scad sansele de a deveni procuror-sef european

Autoritatile romane au intensificat masurile contra fostei lidere a luptei anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, o masura ce ar putea afecta sansele ei de a deveni principalul procuror european, noteaza Financial Times.

Kovesi a contestat la Curtea Suprema masura preventiva a controlului judiciar

Laura Codruta Kovesi a contestat la inalta Curte de Casatie si Justitie masura preventiva a controlului judiciar. Contestatia a fost depusa astazi la ICCJ si se va judeca saptamana viitoare.

Instanta suprema judeca miercuri contestatia depusa de Kovesi impotriva controlului judiciar

Instanta suprema va judeca, miercuri, contestatia depusa de fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi impotriva masurii controlului judiciar dispusa impotriva ei de procurorii Sectiei pentru investigarea.

SURSE CITATE DE FINANCIAL TIMES: Renault vrea sa fuzioneze cu Nissan si Fiat Chrysler

Constructorul auto francez Renault SA, proprietarul Dacia, intentioneaza sa relanseze discutiile in vederea unei fuziuni cu partenerul japonez Nissan Motor Co. in urmatoarele 12 luni, acesta fiind primul pas spre crearea unui conglomerat auto mai mare care va implica o oferta comuna pentru preluarea Fiat Chrysler Automobiles NV, informeaza un articol publicat ieri in cotidianul Financial Times, care citeaza surse apropiate de planurile grupului francez.

FINANCIAL TIMES: Renault vrea sa fuzioneze cu Nissan si Fiat Chrysler

Constructorul auto francez Renault, proprietarul Dacia, intentioneaza sa relanseze discutiile in vederea unei fuziuni cu partenerul japonez Nissan Motor Co Ltd in urmatoarele 12 luni, acesta fiind primul pas spre crearea unui conglomerat auto mai mare care va implica o oferta comuna pentru preluarea Fiat Chrysler Automobiles NV, informeaza un articol publicat miercuri in cotidianul Financial Times care citeaza surse apropiate de planurile grupului francez.

Renault vrea sa reinceapa discutiile de fuziune cu Nissan si apoi ar incerca sa cumpere Fiat-Chrysler, scrie Financial Times

Renault ar vrea sa reinceapa intr-un an discutiile cu Nissan pentru fuziune si apoi ar vrea sa achizitioneze un alt producator auto, tinta preferata fiind Fiat-Chrysler, scrie Financial Times, care citeaza surse apropiate discutiilor. Alianta Renault-Nissan-Mitsubishi are o capitalizare de 50 miliarde euro si produce anual peste 10 milioane de masini. Fiat-Chrysler detine si marci precum Alfa Romeo si Jeep, produce 5 milioane de masini/an si are o capitalizare de 20 miliarde euro.

Eurodeputatii din Comisia LIBE critica controlul judiciar impus lui Kovesi

Eurodeputatiii din Comisia LIBE, cativa chiar din conducere, au criticat prin mesaje pe retelele de socializare masura controlului judiciar dispusa in cazul Laurei Codruta Kovesi, candidat la sefia Parchetului UE, de catre Sectia de anchetare a magistratilor.

Parlamentul European o sustine in continuare pe Kovesi pentru sefia Parchetului European. Tajani se arata ingrijorat de masura controlului judiciar

Antonio Tajani, presedintele Parlamentului European, a afirmat, vineri pe Twitter, ca este ingrijorat de vestile privind punerea sub control judiciar a Laurei Codruta Kovesi. Parlamentul European sustine in continuare candidatura Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului UE.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )