Libnet.ro
UNICEF

23:30

Finantare de 115.000 Euro pentru startup-uri IT, intr-un accelerator de afaceri

Hotnews Hotnews,
 Finantare de 115.000 Euro pentru startup-uri IT, intr-un accelerator de afaceri

Startup-urile IT din intreaga lume, inclusiv din Romania, cu afaceri pe tehnologii destinate domeniului imobiliar proptech), se pot inscrie online la un program de mentorat si finantare la care pot obtine investitii de maximum 100. 000 de lire sterline circa 115. 000 de euro) per firma. continuă pe Hotnews

Compania de servicii postale Austrian Post, obligata sa plateasca o amenda de 18 mil de euro pentru vanzarea datelor personale ale clientilor

Compania Austrian Post este obligata sa plateasca 18 milioane de euro pentru vanzarea de date legate de presupusele inclinatii politice ale clientilor. Serviciul postal a anuntat ca va contesta decizia, scrie DW.

Fond de investitii european de 100 milioane Euro pentru startup-uri industriale

Startup-urile europene care activeaza in industrie vor putea obtine finantari de capital de risc de la un fond de investitii in valoare totala de 100 de milioane de euro, constituit in Germania.

DigiSport: Lovitura de 250 de milioane de euro pentru Ion Tiriac

Ion Tiriac poate da o noua lovitura. Miliardarul roman se afla in negocieri pentru a ceda licenta turneului de la Madrid, pentru care ar primi 250 de milioane de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )