Libnet.ro
UNICEF

01:05

FIREA, DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Mi-as dori foarte mult sa nu fie doar o participare formala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FIREA, DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Mi-as dori foarte mult sa nu fie doar o participare formala

Firea afirma ca nu crede ca PSD are sanse sa castige alegerile prezidentiale fara o alianta cu partenerii traditionali de la ALDE si Pro Romania. in plus, Firea a spus ca si-ar dori sa nu fie doar o participare formala la alegerile prezidentiale. continuă pe Ziarul Bursa

Mircea Badea, anunt surprinzator: Prezidentialele se tin si vor fi castigate de Iohannis

Mircea Badea a vorbit luni seara, la Sinteza Zilei, despre alegerile prezidentiale. Jurnalistul sustine ca prezidentialele se tin si vor fi castigate de Iohannis. Prezidentialele se tin si vor fi cast.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Trebuie sa ne dorim sa fim invingatori pentru Romania. Singurii care pot sa dezbata sunt colegii de partid

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a facut declaratii cu privire la candidatura la alegerile prezidentiale. Firea a spus ca nu poate spune de acum daca va candida sau nu fiindca sunt necesare discutii.

Gabriela Firea, despre candidatura la prezidentiale: Vin deschisa unor discutii, nu spun da sau nu (VIDEO)

Gabriela Firea s-a prezentat luni, la Palatul Parlamentul, pentru a prezenta la CEx-ul PSD. Primarul general al Capitalei a raspuns declaratiei viceapresedintelui Pro Romania, Adrian Tutuianu, care a declarat ca.

Victor Ponta intervine in discutia despre candidatii PSD si ALDE la alegerile prezidentiale: Trebuie o schimbare profunda de sistem

Victor Ponta intervine in discutia despre candidatii PSD si ALDE la alegerile prezidentiale din acest an. Presedintele partidului Pro Romania a postat un mesaj pe contul personal de Facebook in care a precizat viziunea formatiunii politice pe care o conduce cu privire la candidati, aliante, functii. Victor Ponta, despre candidatii la alegerile prezidentiale: Sa fie .

Eugen Tomac: PMP va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale. Va fi un om care a fost mereu aproape de Traian Basescu

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a anuntat ca partidul pe care il conduce va avea propriul candidat la alegerile prezidentiale. Tomac a exclus posibilitatea ca el sa intre in cursa electorala si a precizat ca va.

PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Decizie de ultima ora! PSD, candidat propriu la alegerile prezidentiale

S-a votat candidat propriu al PSD pentru alegerile prezidentiale si negocieri cu ALDE si PRO Romania pentru sustinere. Stire in curs .

Dan Barna, candidatul USR pentru alegerile prezidentiale

Uniunea Salvati Romania si-a desemnat sambata, in cadrul Congresului partidului, candidatul la alegerile prezidentiale. Dan Barna a obtinut cele mai multe voturi, asa cum era de asteptat. Au fost 492 .

CONGRES USR: Dan Barna - desemnat candidatul USR pentru alegerile prezidentiale

ACTUALIZARE Cei peste 500 de delegati la Congresul USR l-au validat, astazi, pe presedintele formatiunii, Dan Barna, drept candidat pentru alegerile prezidentiale din toamna acestui an. ---- * ACTUALIZARE Dumitru Stanca, USR: Profilul meu corespunde asteptarilor romanilor ---- * ACTUALIZARE Dacian Ciolos: Intentia este ca USR-PLUS sa mearga in tandem cu candidati pentru functiile de presedinte si prim-ministru ---- * ACTUALIZARE Dragos Dinulescu, USR: Daca ma votati, ma votati pentru ca reprezint altceva decat cutuma ---- * ACTUALIZARE Barna, la Congresul USR: Va cer sa aveti incredere ca va pot reprezena cu succes in calitate de candidat la presedintie ---- Aproximativ 500 de delegati din Bucuresti si din tara s-au reunit, astazi, in cadrul celui de-al patrulea Congres al Uniunii Salvati Romania, la Teatrul National Bucuresti.

Simona Halep, prima declaratie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon: inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani

Simona Halep a avut o prima reactie dupa ce a castigat turneul de la Wimbledon in fata Serenei Williams in doua seturi. inseamna foarte mult pentru mine, pentru familie si pentru romani. Sunt.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )