Libnet.ro
UNICEF

13:15

Firea: regret faptul ca Ludovic Orban a fost nevoit sa se retraga din cursa electorala

România Liberă România Liberă,
 Firea: regret faptul ca Ludovic Orban a fost nevoit sa se retraga din cursa electorala

Retragerea candidatului liberalilor, Ludovic Orban, din cursa pentru Primaria Generala a Capitalei este probabil cea mai inteleapta decizie, a afirmat, luni, Gabriela Firea, candidatul PSD pentru acelasi portofoliu. continuă pe România Liberă

Firea: Regret faptul ca domnul Ludovic Orban a fost nevoit sa se retraga

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca regreta retragerea lui Ludovic Orban din cursa electorala, dar considera ca este cea mai inteleapta decizie.

Ludovic Orban: Am fost invitat la sediul DNA. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat ca va merge luni, de la ora 15,00, la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost convocat. Astazi ma voi abate de la.

Gabriela Firea, dupa retragerea lui Ludovic Orban: Regret ce i s-a intamplat. Nu m-am bucurat de raul cuiva niciodata

Dupa ce Ludovic Orban si-a anuntar retragerea din cursa pentru functia de primar general la Primaria Capitalei, contracandidata sa, Gabriela Firea a reactionat, spunand ca ii pare rau pentru aceasta.

Ludovic Orban, urmarit penal pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite

Liberalul a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei --------- *ACTUALIZARE 17:30 Ludovic Orban este urmarit penal de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, dupa ce, in martie, a contactat un om de afaceri solicitandu-i sprijin financiar in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui comunicat al DNA. *ACTUALIZARE 17:23 Ludovic Orban: imi retrag candidatura pentru Primaria Capitalei Liberalul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in urma anchetarii sale de catre procurorii DNA, isi va retrage candidatura de la alegerile pentru functia de primar al Capitalei si ca va demisiona din conducerea PNL, dar si din cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 16:38 Ludovic Orban a declarat ca este cercetat sub control judiciar, dupa ce a fost audiat astazi de procurorii DNA. Acesta a anuntat ca isi retrage candidatura de la primaria Capitalei si ca demisioneaza din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 15:20 Ludovic Orban, la sediul DNA: Nu imi este teama.

Radu Banciu: Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Daca ar fi fost atat de cinstit si inocent, ar fi anuntat el inaintea DNA-ului (VIDEO)

Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Acesta este subiectul principal abordat de catre Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, din seara de 11 aprilie 2015. Jurnalistul a comentat .

Ludovic Orban, urmarit penal: Nu mai candidez pentru Primaria Capitalei. Acuzatiile oficiale

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat ca va merge luni, de la ora 15,00, la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost convocat. Astazi ma voi abate de la.

Ludovic Orban, inculpat pentru ca ar fi cerut 50.000 de euro de la un om de afaceri ca sa-si plateasca aparitii la TV: Imi retrag candidatura la primaria Bucuresti. Sunt pus sub control judiciar de procurori

Ludovic Orban a anuntat la iesirea de la DNA ca a fost pus sub inculpare sub control judiciar si ca, de aceea, renunta la candidatura pentru Primaria Bucurestiului. De asemenea, liberalul a spus ca isi da demisia din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor si din pozitia de prim-vicepresedinte al PNL. Potrivit lui Orban, procurorii il acuza de obtinerea de foloase necuvenite in executarea functiei politice. 02: DNA arata intr-un comunicat ca Orban ar fi cerut de la un om de afaceri 50. 000 de euro in numerar pentru a remit banii unor persoane pe care le-a mentionat, cu functii de decizie in cadrul a doua posturi de televiziune, pentru a fi promovata imaginea candidatului.

Ludovic Orban, la DNA: Nu este o citatie, ci o invitatie. Nu imi este teama, am in spate 25 de ani de cariera in viata publica in care nu am fost banuit de vreo fapta de coruptie (VIDEO)

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, a ajuns luni la sediul DNA, la ora 15. De altfel, liberalul anuntase cu o ora inainte ca a fost invitat la Directia Nationala.

Ludovic Orban: Astazi ma voi abate de la programul obisnuit. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, a anuntat luni, pe Facebook, ca a fost citat la DNA si ca va ora 15. 00 se va prezenta in fata procurorilor anticoruptie. Astazi.

Ludovic Orban a picat pe celebrul Articol 13 din Legea Anticoruptie. Hrebenciuc: Si atunci, boss, asta este un articol doborator

Deputatul Ludovic Orban PNL) este cel mai recent caz de politician care a fost pus sub acuzare in baza .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )