Libnet.ro
UNICEF

22:45

Radu Banciu: Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Daca ar fi fost atat de cinstit si inocent, ar fi anuntat el inaintea DNA-ului (VIDEO)

B1 B1,
Radu Banciu: Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Daca ar fi fost atat de cinstit si inocent, ar fi anuntat el inaintea DNA-ului (VIDEO)

Mita il scoate pe Ludovic Orban din cursa electorala. Acesta este subiectul principal abordat de catre Radu Banciu in emisiunea sa, Lumea lui Banciu, din seara de 11 aprilie 2015. Jurnalistul a comentat . continuă pe B1

Firea: regret faptul ca Ludovic Orban a fost nevoit sa se retraga din cursa electorala

Retragerea candidatului liberalilor, Ludovic Orban, din cursa pentru Primaria Generala a Capitalei este probabil cea mai inteleapta decizie, a afirmat, luni, Gabriela Firea, candidatul PSD pentru acelasi portofoliu.

Reactiile liderilor PNL dupa retragerea lui Ludovic Orban din cursa pentru Primaria Capitalei. Cand anunta noul candidat PNL-ul

Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, au declarat, luni, ca PNL se afla intr-o situatie dificila in ceea ce priveste Primaria Generala dupa Ludovic Orban, candidatul liberal pentru capitala s-a retras din cursa pentru fotoliul de primar al Bucurestiului.

Firea: Regret faptul ca domnul Ludovic Orban a fost nevoit sa se retraga

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, prin intermediul unui comunicat de presa, ca regreta retragerea lui Ludovic Orban din cursa electorala, dar considera ca este cea mai inteleapta decizie.

DNA il cerceteaza pe Ludovic Orban, acesta s-a retras din cursa pentru Capitala

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la iesirea de la DNA, ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Ludovic Orban, audiat de procurorii DNA, este cercetat sub control judiciar, conform Mediafax.

Nicusor Dan, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru primarie: A venit timpul sa salvam Bucurestiul de politicieni

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, sustine ca punerea sub urmarire penala a lui Ludovic Orban de catre DNA demonstreaza inca o data ca partidele politice nu mai au oameni corecti si capabili cu care sa vina in fata alegatorilor, potrivit unui comunicat al acestei formatiuni.

Ludovic Orban, intrebat daca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Raspunsul politicianului

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a prezentat luni la sediul DNA din Capitala. Orban anuntase anterior ca va merge la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost.

Ludovic Orban, urmarit penal pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite

Liberalul a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei --------- *ACTUALIZARE 17:30 Ludovic Orban este urmarit penal de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, dupa ce, in martie, a contactat un om de afaceri solicitandu-i sprijin financiar in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui comunicat al DNA. *ACTUALIZARE 17:23 Ludovic Orban: imi retrag candidatura pentru Primaria Capitalei Liberalul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in urma anchetarii sale de catre procurorii DNA, isi va retrage candidatura de la alegerile pentru functia de primar al Capitalei si ca va demisiona din conducerea PNL, dar si din cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 16:38 Ludovic Orban a declarat ca este cercetat sub control judiciar, dupa ce a fost audiat astazi de procurorii DNA. Acesta a anuntat ca isi retrage candidatura de la primaria Capitalei si ca demisioneaza din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 15:20 Ludovic Orban, la sediul DNA: Nu imi este teama.

Firea: Am convingerea ca un partid de anvergura PNL va putea sa gaseascaun candidat la fel de valoros si performant ca Ludovic Orban

Candidatul PSD la Primaria Capitaleu, Gabriela Firea, regreta decizia lui Ludovic Orband e a se retrage din cursa electorala pentru Primaria Capitalei, insa este convinsa ca PNL va gasit un candidat la fel de bun ca Orban.

Victor Ponta, mesaj pentru Ludovic Orban: Dumnezeu nu-i iarta pe ticalosi

Victor Ponta reactioneaza dur dupa ce Ludovic Orban a devenit urmarit penal si a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Eu l-am iertat de mult pe Ludovic Orban/ dar Dumnezeu nu-i uita ni.

Firea, dupa ce Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei: Regret

Gabriela Firea a reactionat, luni, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din calitatea de candidat al PNL la Capitala si din toate functiile din PNL, fiind urmarit penal de DNA. Regret faptul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )