Libnet.ro
UNICEF

17:15

O firma din Bucuresti a cerut inregistrarea marcii abibas

Antena3 Antena3,
O firma din Bucuresti a cerut inregistrarea marcii abibas

O firma inregistrata in Bucuresti a solicitat Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci OSIM) inregistrarea marcii abibas. Dincolo de asemanarea cu denumirea celebrului brand adidas, si repre. continuă pe Antena3

Cati oameni transporta zilnic metroul din Bucuresti

Transportul cu metroul este unul dintre cele mai facile in Bucuresti. Zilnic, sute de mii de oameni se folosesc de trenurile subterane pentru a ajunge la serviciu. Metrourile din Bucuresti sunt extrem de.

Investitorii straini si romani: Modul de functionare a Companiilor Municipale din Bucuresti distorsioneaza mediul concurential

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei solicita Primariei Municipiului Bucuresti sa respecte principiile liberei concurente, principiul transparentei si prevederile legale in atribuirea contractelor de servicii publice catre Companiile Municipale infiintate anul trecut. Evaluand modul in care au functionat cele 22 de companii infiintate in 2017 sub umbrela Primariei, am constatat ca exista o prapastie adanca intre principiile de actiune si practica administratiei publice din Bucuresti in atribuirea contractelor de servicii publice, pe de o parte, normele legale in vigoare si mecanismele pietei libere, pe de alta parte. Ne ingrijoreaza, de asemenea, lipsa de transparenta care caracterizeaza intreaga activitate de pana acum a companiilor municipale, se arata intr-un mesaj remis marti, HotNews. ro.

Politia a facut publice PRIMELE IMAGINI cu piromanul din Bucuresti care a incendiat 8 masini. Cine il recunoaste sa anunte oamenii legii (FOTO, VIDEO)

Politia Capitalei a facut publice primele imagini cu piromanul care a incendiat opt masini din Bucuresti in noaptea de 31 martie. Politia Capitalei solicita sprijin pentru identificarea barbatului din imagi.

Perturbarea mediului concurential este prima consecinta a infiintarii, la limita legii, a companiilor municipale din Bucuresti

Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, care reuneste peste 25 asociatii de business, camere de comert bilaterale si confederatii, cere Primariei Capitalei sa respecte principiile liberei concurente, principiul transparentei si prevederile legale in atribuirea contractelor de servicii publice catre companiile municipale infiintate anul trecut si sustine ca perturbarea mediului concurential este prima consecinta a infiintarii, la limita legii, a companiilor municipale din Bucuresti, informatiile existente pana in prezent indicand faptul ca cele mai multe achizitii sau facut prin atribuire directa, uneori in timp record, ceea ce exclude de la bun inceput orice analiza serioasa a posibilelor oferte.

Apel public pentru identificarea piromanului din Bucuresti. Primele imagini cu suspectul - VIDEO

Politia Capitalei continua cautarile pentru gasirea celui care a incendiat in acest sfarsit de saptamana mai multe autoturisme in Bucuresti. Potrivit DGPMB, imediat dupa momentul comiterii faptelor, la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )