Libnet.ro
UNICEF

01:05

Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

Hotnews Hotnews,
 Firma mare de IT din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa faca profilul psihosocial al IT-istilor peste 5 ani

O firma mare de tehnologia informatiei din Cluj contracteaza cea mai mare universitate din tara ca sa compuna profilul psihosocial al IT-istilor din Cluj peste cinci ani. continuă pe Hotnews

Fosta sotie a lui Maradona, dezvaluiri incendiare din intimitatea lor: Cea mai tare noapte din viata mea...

Veronica Ojeda, fosta sotie a fotbalistului Diego Maradona, a povestit amanunte din relatia pe care a avut-o cu acesta. Cei doi au fost impreuna timp de opt ani si au impreuna si un fiu, pe nume Diego.

Taximetristii din Cluj protesteaza impotriva Uber: Aici e Cluj Napoca, Romania, nu colonie americana. Plecati acasa, hotilor!

Zeci de taximetristi au protestat vineri impotriva Uber, cerand ca aplicatia care activeaza in patru orase din tara sa fie scoasa in afara legii. Uber s-a lansat la Cluj in august anul trecut si de atunci a fost in centrul controverselor. Taximetristii din Cluj si-au facut asociatie si au dat in judecata firma prin care compania opereaza in Romania, Uber Systems SRL, scrie Actual de Cluj.

Topul oraselor lumii cu cea mai mare rata a violentei: unde s-au inregistrat cele mai multe cazuri de omucidere

Consiliul pentru Securitate a realizat raportul anual al oraselor in care se inregistreaza cea mai mare rata a violentei. Au fost luate in calcul criterii precum numarul cazurilor de omucidere, violenta bandelor de traficanti de droguri si instabilitatea politica.

NVIDIA Titan Xp este cea mai rapida placa video din lume

Intr-o competitie interna pentru cea mai rapida placa video de pe piata, NVIDIA reuseste din nou sa faca valuri cu proaspat anuntata Titan Xp. Desi nu-mi dau seama exact cat de mare este piata doritorilor de placi video peste 1000 de dolari, se pare ca aceasta justifica investitiile semnificative ale NVIDIA in cercetare si dezvoltare.

O agentie de turism din Cluj Napoca a fost amendata de Ministerul Turismului si a ramas fara licenta, dupa ce 100 de persoane care au platit vacante in Dubai au fost lasati pe aeroport

O agentie de turism a ramas fara licenta si s-a ales cu o amenda, dupa ce Ministerul Turismului a constatat ca Vox Travel 100 de clienti au fost lasati sa astepte in aeroportul din Cluj Napoca, desi au platit contravaluarea excursiei, din cauza ca nu aveau rezervarile facute.

Clasamentul WTA: Patricia Maria Tig a urcat pe locul 83, cea mai buna clasare din cariera - Halep se mentine pe 5

Patricia Maria Tig a facut un salt de doua locuri si a urcat pe pozitia 83 in clasamentul WTA, dat publicitatii luni, aceasta fiind de altfel cea mai buna clasare din cariera. Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul 5 WTA, cu 5. 022 de puncte. Lider este Angelique Kerber, jucatoarea din Germania fiind urmata de Serena Williams si de Karolina Pliskova.

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un [].

Cea mai eficienta metoda, in 3 pasi, pentru a curata intreaga casa

Cea mai eficienta metoda in 3 pasi pentru a curata casa in mod rapid este dezvaluita de expertul in curatenie Melissa Maker, autoarea cartii Clean my space, potrivit.

Presedintele ALDE Constanta: Daniel Constantin nu este sacrificatul de serviciu. Este loc si pentru el in ALDE. Cea mai potrivita persoana sa conduca partidul este Calin Popescu Tariceanu

Presedintele organizatiei ALDE Constanta, deputatul Mircea Banias, considera ca cea mai potrivita persoana sa conduca formatiunea, dupa congresul ALDE, este Calin Popescu Tariceanu. Cu toate acestea, el a afirmat ca in partid este loc si pentru Daniel Constantin.

Secretul Isabellei Gullden, cea mai buna jucatoare a CSM-ului. De ce arunca atat de tare la poarta suedeza tigroaicelor

Suedeza Isabella Gullden a fost din nou cea mai buna jucatoare a CSM-ului, contribuind decisiv la victoria cu Ferencvaros.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )