Libnet.ro
UNICEF

07:00

Taximetristii din Cluj protesteaza impotriva Uber: Aici e Cluj Napoca, Romania, nu colonie americana. Plecati acasa, hotilor!

Hotnews Hotnews,
 Taximetristii din Cluj protesteaza impotriva Uber: Aici e Cluj Napoca, Romania, nu colonie americana. Plecati acasa, hotilor!

Zeci de taximetristi au protestat vineri impotriva Uber, cerand ca aplicatia care activeaza in patru orase din tara sa fie scoasa in afara legii. Uber s-a lansat la Cluj in august anul trecut si de atunci a fost in centrul controverselor. Taximetristii din Cluj si-au facut asociatie si au dat in judecata firma prin care compania opereaza in Romania, Uber Systems SRL, scrie Actual de Cluj. continuă pe Hotnews

Minune la o manastire din Cluj, cu putin timp inainte de Paste! Chipul lui Iisus Hristos a aparut pe cupola bisericii (FOTO)

Fenomen inexplicabil la Manastirea Nicula din Cluj. Cu cateva saptamani inainte de Paste, chipul lui Iisus Hristos a aparut pe cupola bisericii, chiar in locul in care urma sa fie.

Florarii protesteaza impotriva primarului Capitalei, Gabriela Firea: Vrea sa ne ia painea! Noi vrem sa muncim cinstit. Avem copii de hranit (FOTO, VIDEO)

Sute de comercianti de flori protesteaza in Capitala fata de suspendarea procedurii de acordare a avizelor si a autorizatiilor de functionare a tuturor chioscurilor din Municipiul Bucuresti. Florari.

Probleme si disfunctii pe tot lantul de donare la Centrul de Transfuzii din Cluj. Asociatiile aduna bani pentru dotari si renovari

Nu donez sange, pentru ca nu am incredere in ce se intampla la noi risti sa mergi sanatos si sa te intorci cu ceva. E un gest nobil, as vrea sa ajut, nu am nici probleme cu acele, nu mi-e rau daca mi se ia sange, m-am gandit de cateva ori sa ma duc, dar nu pot sa trec peste asta tot nu am incredere in sistemul de la noi, din Romania. E ceea ce crede un clujean despre sistemul de donare de sange.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )