Libnet.ro
UNICEF

12:45

Firmele private din Romania vor mari salariile cu 4,5% in 2017, dupa o majorare medie de 4,2% anul trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Firmele private din Romania vor mari salariile cu 4,5% in 2017, dupa o majorare medie de 4,2% anul trecut

Companiile private din Romania si-au programat in bugetele pentru anul 2017 cresteri ale salariilor cu 4,5%, in medie, comparativ cu 4,2% in 2016, informeaza un studiu al PwC HR Barometru. continuă pe Ziarul Bursa

PwC: Firmele private din Romania vor mari salariile cu 4,5% in acest an

Companiile private din Romania si-au programat in bugetele pentru anul 2017 cresteri ale salariilor cu 4,5%, in medie, comparativ cu 4,2% in 2016, potrivit studiului PwC HR Barometru. Companiile si-au revizuit in urcare previziunile legate de cresterea.

Ei digitalizeaza fabricile din Romania si din Europa

DeviceHub vrea sa digitalizeze si sa automatizeze toate fabricile din Romania. Am vorbit cu Ionut Cotoi la Ziua Zero despre perspectivele din acest domeniu.

VIDEO Manifestatie cu 10.000 de persoane la Tirana, la un protest inspirat de cele din Romania

Membri ai Partidului Democratic de opozitie) din Albania au ridicat sambata un cort enorm in fata biroului premierului Edi Rama, dupa ce mii de manifestanti s-au strans pentru a cere alegeri libere si un Guvern tehnocrat, relateaza Reuters, citata de News. ro. Protestul a fost inspirat de cele din Romania.

Cum a devenit Volkswagen cea mai bine vanduta masina din Romania?

Potrivit unor studii recente, Volkswagen se afla pe primul loc in topul celor mai vandute masini din Europa, dar si din Romania. Marele producator auto se bucura de popularitate in randul romanilor, iar statisticile sunt dovada clara! .

Seful Casei Mortii de la Rahova, Mircea Miorel, a fost trecut in rezerva, dupa dezvaluirile din Romania Libera

Comisia de Disciplina a Ministerului de Justitie a hotarat, saptamana trecuta, ca managerul Spitalului-Penitenciar Bucuresti-Rahova SPBR), Mircea Miorel foto), sa fie trecut in rezerva incepand cu data de 15 februarie si pensionat conform legilor in vigoare. El va primi o pensie lunara de 12. 000 RON, adica de peste 2. 666 euro. Aceasta decizie vine ca urmare a dezvaluirilor din Romania libera.

Duminica seara, cel mai mare miting de protest din Romania a fost la Cluj: 3000 de oameni

Duminica seara, in cea de-a 20-a zi de proteste, cel mai mare miting din Romania s-a inregistrat la Cluj-Napoca.

Nu am primit un &171;To Do List &187; de la oficialii europeni privind sistemul judiciar din Romania

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat vineri ca nu a primit un To Do List privind sistemul judiciar din Romania, in urma intalnirilor pe care le-a avut la Bruxelles cu oficiali europeni.

Nu am primit un &171;To Do List &187; de la oficialii europeni privind sistemul judiciar din Romania

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat vineri ca nu a primit un To Do List privind sistemul judiciar din Romania, in urma intalnirilor pe care le-a avut la Bruxelles cu oficiali europeni.

Cei mai mari zece fermieri din Romania au incasat in total subventii de 54 mil. euro pentru campania agricola 2015-2016

Cei mai mari zece agricultori au incasat impreuna subventii in valoare de 54 de milioane de euro, in campania care a inceput la sfarsitul anului 2015 si s-a finalizat in septembrie 2016, in crestere cu 80% fata de campania din 2014-2015, perioada in care cei mai mari fermieri au obtinut in total 30 de milioane de euro, reiese din datele transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru AgriculturaAPIA), la solicitarea News. ro. Cea mai mare subventie a fost in valoare de 17 milioane de euro si a fost incasata de fermierul Constantin Dulute din Insula Mare a Brailei.

ICO: Pretul cafelei, supus presiunilor din cauza exporturilor mari

Exporturile mari de cafea ar putea pune presiuni pe pretul acestei materii prime, in 2017, conform unui avertisment lansat recent de Organizatia Internationala a Cafelei ICO).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )