Libnet.ro
UNICEF

23:30

Fiscul nu mai are bani! Sediile din sud-estul Romaniei NU mai sunt pazite

B1 B1,
Fiscul nu mai are bani! Sediile din sud-estul Romaniei NU mai sunt pazite

ANAF a ramas fara bani. Sediile din sud-estul Romanii nu mai beneficiaza de paza, scrie Romania Libera. Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati a primit bugetul de. continuă pe B1

EXCLUSIV Fiscul nu mai are bani pentru paza sediilor din sud-estul Romaniei

De la inceputul lunii, constantenii care au avut treaba la sediile ANAF au observat ca oamenii de paza lipsesc. Acelasi lucru se intampla in tot sud-estul Romaniei. Romania libera a aflat si motivul pentru care se intampla acest lucru: nu mai sunt bani.

Avem cel mai bogat mix energetic din regiune, daca nu din Europa

Romania are, la ora actuala, cel mai bogat mix energetic din regiune, daca nu din Europa, iar acesta trebuie pus in valoare si trebuie folosit ca atare, a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de specialitate, ministrul Energiei, Toma Petcu, potrivit Agerpres.

Cel mai important grup editorial din Spania a anuntat ca isi va muta sediul din Barcelona in Madrid

Planeta, cel mai important grup editorial din Spania, a anuntat marti seara, dupa declaratia facuta de presedintele catalan Carles Puidgemont, ca isi va muta sediul din Barcelona in Madrid, scrie News. ro, citand RTVE.

Guvernul vine cu o noua majorare salariala. Iata cine sunt cei care vor primi mai multi bani!

Guvernul a aprobat, miercuri, majorarea plafoanelor in baza carora se calculeaza costurile salariale directe la contractele de finantare incheiate din fonduri publice pentru activitatea de cercetare.

Sedinta la PSD. Este ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Tudose: Demisionez, daca imi cere partidul

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Ziua in care se transeaza cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Marian Neacsu (PSD): Daca se mentine ideea unei demisii in continuare, se poate ajunge la instabilitate

Secretarul general al PSD, Marian Neacsu, a spus joi, inainte de CEx-ul PSD, ca cea mai importanta pentru partid este stabilitatea, iar daca se merge in continuare pe ideea aceasta, nu este.

Sfanta Parascheva. Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania a inceput la Iasi

S-a dat startul celui mai mare pelerinaj al ortodoxiei romanesti. Nerabdatori sa atinga racla cu moastele Sfintei Parascheva, mii de credinciosi din toata tara au luat drumul.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )