Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fiul Ilenei Ciuculete continua disputa cu fostul sot a artistei, Cornel Gales: A controlat-o si a indepartat-o pe mama (FOTO)

B1 B1,
Fiul Ilenei Ciuculete continua disputa cu fostul sot a artistei, Cornel Gales: A controlat-o si a indepartat-o pe mama (FOTO)

Mostenirea lasata de Ileana Ciuculete ramane marul discordiei intre baietii regretatei artiste si fostul ei sot, Cornel Gales. Fiii solistei au contestat, cu ajutorul unui avocat,. continuă pe B1

Gales vrea inapoi hainele date de POMANA pentru Ileana Ciuculete! Silvana Riciu s-a crucit cand a aflat: N-am mai auzit de o astfel de situatie (FOTO)

Baietii Ilenei Ciuculete continua razboiul cu fostul sot al artistei, Gales. La inceput ei s-au plans din cauza proprietatilor, dar si a banilor. Apoi scandalul a izbucnit cand ei au declarat.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa dezvaluirile despre fostul sot: E dosar in lucru

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza dupa ultimele dezvaluiri despre fostul sot al Laurei Codruta Kovesi. Numele fostului sot al Laurei Codruta Kovesi apare intr-un dosar de coruptie.

Clipe de groaza pentru Syda! Ce a patit fostul sot al Elenei Basescu (VIDEO)

Clipe de groaza pentru Bogdan Ionescu, alias Syda. Fostul sot al Elenei Basescu a vazut moarte cu ochii intr-un club de fite din Capitala. Potrivit presei tabloide citata de B1 TV, un om de afaceri arab ar.

Tuncay Ozturk, GOL PUSCA. Fostul sot al Andreei Marin, ipostaza INCENDIARA la PISCINA (FOTO)

Tuncay Ozturk, fostul sot al Andreei Marin a s-a bucurat din plin de vremea frumoasa si de weekend-ul liber. El a mers la o piscina si a tinut sa arate prietenilor cat de bine s-a simtit printr-o.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )