Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fiul lui Bercea Mondial, audiat de catre DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fiul lui Bercea Mondial, audiat de catre DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, care a facut inregistrarile depuse la dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, a fost adus si el, joi, la sediul central al DNA, pentru a fi audiat in aceasta cauza. continuă pe Wall-Street Ro

Fiul lui Bercea Mondial: O sa dau dovada ca Basescu stia de bani si au ajuns si la el

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a oferit, pentru Antena 3, informatii incrimatorii despre presedintele Traian Basescu. Potrivit acestuia, Traian Basescu a primit 300. 000 de euro. Traian Basescu stia de banii.

Fiul lui Bercea Mondial: 300.000 de euro au ajuns la Traian Basescu

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a oferit, pentru Antena 3, informatii care il pot incrimina pe presedintele Traian Basescu. Dezvaluirile facute de Florin Anghel, zis Basica, il infunda si mai mult pe.

Fiul lui Bercea Mondial l-a amenintat cu moartea, din inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata (VIDEO)

Mircea Basescu a inregistrat cu telefonul mobil convorbirile purtate cu membrii familiei lui Bercea Mondial, in care acestia il santajau sa le dea suma de 280. 000 de euro. Informatia apare in rechizitoriul prin.

STENOGRAME Cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial, aflat in inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta

Referatul procurorilor DNA dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sint trimisi in judecata pentru santaj la adresa lui Mircea Basescu) prezinta o versiune diferita de cea descrisa de inregistrarile video difuzate de Antena 3 in data de 18 iunie. Astfel, daca in inregistrarile prezentate de Antena 3, Mircea Basescu pare sa admita explicit ca la el au ajuns 250. 000 de euro din partea membrilor familiei lui Bercea Mondial, in referatul DNA se arata ca banii dati de familia lui Bercea ar fi ajuns doar la intermediarul Marian Capatana. In referat este citata o convorbire telefonica purtata din inchisoare in care Florin Anghel fiul lui Bercea Mondial) il ameninta astfel pe fratele presedintelui Basescu: de nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta toate care mergeau ca mi-ai luat 600. 000 euro si nu ne-ai facut nimic. Sa stii de la mine cum te-oi face sa ma tii minte toata viata ta .

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu: Procurorii l-au adus si pe Bercea Mondial la audieri

UPDATE 13:05 Bercea Mondial a fost si el adus la DNA pentru a dat explicatii in dosarul in care Mircea Basescu este acuzat ca a primit bani pentru a face trafic de influenta, fiind scos din penitenciar. Izaura.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel zis Bercea Mondial), a venit, in aceasta dimineata, la sediul central al DNA, ca sa fie audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca ar fi primit bani de la familia interlopului, pentru a interveni sa-l scape de inchisoare, scriu surse din presa.

Fiica lui Bercea Mondial, audiata la DNA in dosarul lui Mircea Basescu

Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a venit, joi dimineata, la sediul central al DNA, pentru a fi audiata in dosarul de trafic de influenta al lui Mircea Basescu, in care acesta este suspectat ca a primit bani de la familia interlopului spre a interveni pentru a-l scapa pe acesta de inchisoare.

Fiul lui Bercea Mondial l-a amenintat cu moartea, din inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata

Noi stenograme ale inregistrarilor telefonice ale lui Mircea Basescu au fost facute publice din referatul procurorilor DNA. intr-o convorbire telefonica pe care o purta din inchisoare, Florin Anghel, fiul.

Mircea Basescu si Bercea Mondial, audiati la DNA

Mircea Basescu si Bercea Mondial au fost adusi la audieri la DNA. Cei doi dau declaratii in dosarul de santaj in care este implicat fratele presedintelui Traian Basescu. Procurorii o audiaza inca de.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )