Libnet.ro
UNICEF

09:15

Fiul lui Bercea Mondial: O sa dau dovada ca Basescu stia de bani si au ajuns si la el

Antena3 Antena3,
Fiul lui Bercea Mondial: O sa dau dovada ca Basescu stia de bani si au ajuns si la el

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a oferit, pentru Antena 3, informatii incrimatorii despre presedintele Traian Basescu. Potrivit acestuia, Traian Basescu a primit 300. 000 de euro. Traian Basescu stia de banii. continuă pe Antena3

Fiul lui Bercea Mondial: 300.000 de euro au ajuns la Traian Basescu

Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, a oferit, pentru Antena 3, informatii care il pot incrimina pe presedintele Traian Basescu. Dezvaluirile facute de Florin Anghel, zis Basica, il infunda si mai mult pe.

Dovada relatiei stranse dintre Bercea Mondial si familia Basescu

Radu Tudor a prezentat miercuri, in emisiunea La ordinea zilei, imagini care arata o mai veche relatie intre Bercea Mondial si familia Basescu. Printre persoanele care au venit la slujba de inmormantare a.

Fiul lui Bercea Mondial l-a amenintat cu moartea, din inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata (VIDEO)

Mircea Basescu a inregistrat cu telefonul mobil convorbirile purtate cu membrii familiei lui Bercea Mondial, in care acestia il santajau sa le dea suma de 280. 000 de euro. Informatia apare in rechizitoriul prin.

STENOGRAME Cum il ameninta fiul lui Bercea Mondial, aflat in inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta

Referatul procurorilor DNA dosarul in care membrii familiei Bercea Mondial sint trimisi in judecata pentru santaj la adresa lui Mircea Basescu) prezinta o versiune diferita de cea descrisa de inregistrarile video difuzate de Antena 3 in data de 18 iunie. Astfel, daca in inregistrarile prezentate de Antena 3, Mircea Basescu pare sa admita explicit ca la el au ajuns 250. 000 de euro din partea membrilor familiei lui Bercea Mondial, in referatul DNA se arata ca banii dati de familia lui Bercea ar fi ajuns doar la intermediarul Marian Capatana. In referat este citata o convorbire telefonica purtata din inchisoare in care Florin Anghel fiul lui Bercea Mondial) il ameninta astfel pe fratele presedintelui Basescu: de nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata ta toate care mergeau ca mi-ai luat 600. 000 euro si nu ne-ai facut nimic. Sa stii de la mine cum te-oi face sa ma tii minte toata viata ta .

Fiul lui Bercea Mondial l-a amenintat cu moartea, din inchisoare, pe Mircea Basescu: De nu te-oi face acum sa nu mai fii bun toata viata

Noi stenograme ale inregistrarilor telefonice ale lui Mircea Basescu au fost facute publice din referatul procurorilor DNA. intr-o convorbire telefonica pe care o purta din inchisoare, Florin Anghel, fiul.

VIDEO Rudele lui Bercea Mondial, la Tribunalul Constanta. Familia Anghel isi citeste astazi dosarul de santaj

Familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial a ajuns miercuri dimineata la Tribunalul Constanta pentru a avea acces la dosarul de santaj. Fiica, ginerele si fiul lui Bercea Mondial au fost trimisi in judecata pentru ca l-ar fi santajat pe Mircea Basescu.

SRI l-a informat pe Basescu despre Bercea Mondial

Serviciul Roman de Informatii SRI) i-a transmis, pe 29 octombrie 2009, o informare presedintelui Traian Basescu despre activitatea infractionala a clanului Bercea Mondial monitorizat inca din 2001), dar nu si despre relatia dintre Mircea Basescu si interlopul din Draganesti-Olt, a declarat astazi directorul Serviciului Roman de Informatii, George Maior. Directorul SRI a precizat ca in perioada 200-2012, la nivelul SRI, au fost derulate 8 actiuni informativ-operative referitoare la activitatile de criminalitate organizata ale gruparii Bercea Mondial, adaugand ca Basescu a fost informat de Serviciu pe 29 octombrie 2009 in legatura cu probleme care tin de securitatea nationala privind activitatea clanului Bercea.

Atentie, limbaj OBSCEN! Ce termeni VULGARI folosea Mircea Basescu in discutiile cu Bercea Mondial

Mihai Gadea a difuzat, duminica noapte, la finalul emisiunii Sinteza Zilei, o serie de inregistrari needitate cu discutiile dintre Mircea Basescu si fiul lui Bercea Mondialul, ca urmare a acuzatiilor care au.

Traian Basescu respinge orice acuzatie dupa noile stenograme aparute in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial

Presedintia a reactionat din nou, dupa aparitia unor noi stenograme in scandalul Mircea Basescu - Bercea Mondial. intr-un comunicat, presedintele Traian Basescu a respins orice acuzatii potrivit carora ar fi.

Bercea Mondial si-a notat sumele date. Traian Basescu a primit 6 miliarde de lei, in campania din 2009

Jurnalistul Adrian Ursu a vorbit, miercuri, la Sinteza Zilei cu Mihai Gadea, despre insemnarile lui Bercea Mondial. Bercea a notat intr-un carnetel cand a dat bani, cui i-a dat si sumele pe care le-a dat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )