Libnet.ro
UNICEF

11:30

Fiul unui fost senator este anchetat de DIICOT pentru proxenetism si trafic de persoane

Antena3 Antena3,
Fiul unui fost senator este anchetat de DIICOT pentru proxenetism si trafic de persoane

Fiul unui fost senator este cercetat de procurorii DIICOT pentru aderare la un grup infractional organizat, proxenetism si trafic de persoane, in dosarul care ii vizeaza pe membrii clanului Stoaca, au declarat. continuă pe Antena3

Fiul unui fost senator este cercetat in dosarul de proxenetism al clanului interlop Stoaca. Un concurent din Insula Iubirii a fost, de asemenea, saltat de DIICOT

Ies la iveala detalii interesante din dosarul de proxenetism si trafic de droguri in care procurorii DIICOT efectueaza miercuri peste 50 de perchezitii. in acest dosar este vizat si fiul fostului senator PPDD si.

UPDATE Aproape 60 de perchezitii, facute de DIICOT la clanul Stoaca / Procurorii spun ca gruparea actiona n stil mafiot, iar conducerea a fost deja predata fiilor si nepotilor / Ar fi implicat si fiul unui fost senator

DIICOT a efectuat, miercuri dimineata, 57 de perchezitii domiciliare in Bucuresti, judetul Ilfov si Giurgiu, pentru destructurarea unei grupari specializate in trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane, proxenetism, trafic de influenta, trafic de persoane, trafic de minori, inselaciune, influentarea declaratiilor, cumparare de influenta si dare de mita. Procurorii arata ca gruparea actiona in stil mafiot, si-a instruit urmasii dupa reguli stricte si le-a predat conducerea. Principala sursa de venit era traficul de droguri, teritoriul lor fiind in sectoarele 4 si 5, dar castigau bani multi si din prostitutie, inclusiv cu minore. 37Fiul unui fost senator este cercetat in dosarul care ii vizeaza pe membrii clanului Stoaca, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Fiul unui faimos cantaret a ajuns cersetor! Despre cine este vorba!

Jonathan Berkery, in varsta de 29 de ani, doarme intr-un adapost pentru oameni ai strazii din New Jersey si cerseste pe strazile orasului, unde canta hiturile tatalui sau Delilah si Its not unusual. Da, ati ghicit, este vorba despre fiul nelegitim al faimosului cantaret Tom Jones.

Fiica unui fost rugbist roman a murit la varsta de doar 24 de ani. Ce s-a intamplat cu tanara

Andra Madularu, fiica unui fost rugbist din Constanta, a murit la numai 24 de ani. Tanara a suferit niste complicatii din cauza unui cheag pe creier. Andra era fiica fostului jucator de la Constructorul.

Ucigasul unui fost primar din Alba, condamnat definitiv la 30 de ani de inchisoare. Criminalul a fost identificat exclusiv pe baza probelor ADN

Ucigasul unui fost priamr din Alba a fost condamnat definitiv la 30 de ani de inchisoare. Crimnalul a fost identificat exclusiv pe baza unor probe ADN.

Politistii din Timis sunt in alerta. Masina unui fost consilier a fost facuta scrum

Politistii sunt in alerta dupa ce o noua masina a fost incendiata in Timis. De data asta e vorba de bolidul fostului consilier judetean Georgeta Rus. Aceasta sustine ca a primit o amenintare i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,251 seconds )