Libnet.ro
UNICEF

19:45

Fiica unui fost rugbist roman a murit la varsta de doar 24 de ani. Ce s-a intamplat cu tanara

Antena3 Antena3,
Fiica unui fost rugbist roman a murit la varsta de doar 24 de ani. Ce s-a intamplat cu tanara

Andra Madularu, fiica unui fost rugbist din Constanta, a murit la numai 24 de ani. Tanara a suferit niste complicatii din cauza unui cheag pe creier. Andra era fiica fostului jucator de la Constructorul. continuă pe Antena3

Ucigasul unui fost primar din Alba, condamnat definitiv la 30 de ani de inchisoare. Criminalul a fost identificat exclusiv pe baza probelor ADN

Ucigasul unui fost priamr din Alba a fost condamnat definitiv la 30 de ani de inchisoare. Crimnalul a fost identificat exclusiv pe baza unor probe ADN.

Fiul unui fost senator este anchetat de DIICOT pentru proxenetism si trafic de persoane

Fiul unui fost senator este cercetat de procurorii DIICOT pentru aderare la un grup infractional organizat, proxenetism si trafic de persoane, in dosarul care ii vizeaza pe membrii clanului Stoaca, au declarat.

S-A AFLAT! Printul Charles este FANUL unui mare actor roman: La a cui repetitie teatrala s-a dus mostenitorul britanic, aflat la Sibiu

Printul Charles, care a vizitat luni mai multe obiective turistice din municipiul Sibiu, a facut una dintre opriri la Muzeul de Istorie, unde a participat la repetitia unui spectacol cu studenti de la Facultatea de.

Cine a fost ultimul roman condamnat la moarte si executat in regimul comunist

In epoca Ceausescu 1965 1989) in Romania au fost condamnati la moarte si executati prin impuscare 104 oameni, intelectuali sau infractori de drept comun. De notorietate este cazul lui Ion Ramaru sau al.

Politistii din Timis sunt in alerta. Masina unui fost consilier a fost facuta scrum

Politistii sunt in alerta dupa ce o noua masina a fost incendiata in Timis. De data asta e vorba de bolidul fostului consilier judetean Georgeta Rus. Aceasta sustine ca a primit o amenintare i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )