Libnet.ro
UNICEF

10:45

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist al BBC, ucis intr-un raid aerian israelian in Gaza.

România Liberă România Liberă,
Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist al BBC, ucis intr-un raid aerian israelian in Gaza.

Fiul in varsta de 11 luni, al unui jurnalist care lucreaza pentru serviciul in limba araba al BBC, a fost ucis in timpul unui atac aerian israelian in Gaza, relateaza BBC News Online, potrivit Mediafax. Jihad Misharawi sustine ca fiul lui, Omar, in varsta de 11 luni, a murit dupa ce un srapnel a lovit casa familiei sale din Gaza. Cumnata mea a fost ucisa impreuna cu fiul meu, iar fratele si celalalt fiu al meu au fost raniti, povesteste jurnalistul. Ce a facut fiul meu sa moara astfel? . continuă pe România Liberă

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist al BBC, UCIS intr-un raid aerian israelian in Gaza.

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist care lucreaza pentru serviciul in limba araba al BBC a fost ucis in timpul unui atac aerian israelian in Gaza, relateaza BBC News Online, potrivit Mediafax. Jihad Misharawi sustine ca fiul lui, Omar, in varsta de 11 luni, a murit dupa ce un srapnel a lovit casa familiei sale din Gaza. Cumnata mea a fost ucisa impreuna cu fiul meu, iar fratele si celalalt fiu al meu au fost raniti, povesteste jurnalistul. Ce a facut fiul meu sa moara astfel? Care .

JIHAD in Islam. Atac terorist asupra Tel Avivului. Fiul de 11 luni al unui reporter BBC a murit in urma atacului aerian

Conflictul dintre Israel si Fasia Gaza face tot mai multe victime. Gruparea terorista Hamas a lansat o racheta ce a cazut in largul Tel Avivului, acesta fiind primul atac asupra orasului din ultimii 20 de ani.

Fiul unui corespondent BBC, in varsta de doar 11 luni, a fost ucis intr-un atac aerian in Gaza

Fiul in varsta de 11 luni al unui jurnalist, care lucreaza pentru serviciul in limba araba al BBC, a fost ucis in timpul unui atac aerian israelian in Gaza, scrie BBC News. Barbatul a povestit cum fiul.

Un jurnalist BBC si-a pierdut bebelusul in timpul raidului israelian in Fasia Gaza: Cu ce a gresit fiul meu ca sa moara asa?

In spatele fotografiei de pe prima pagina a editiei de joi a cunoscutului cotidian american The Washington Post se afla o poveste dramatica: un jurnalist BBC si-a pierdut fiul de doar 11 luni in raidurile de miercuri din Fasia Gaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )