Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins gonind cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins gonind cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti (VIDEO)

Record de viteza in Capitala. Fiul Vioricai si al lui Ionita din Clejani a fost prins in luni dimineata de Brigara Rutiera cu 175 de kilometri la ora, pe Splaiul Unirii din Bucuresti, informeaza. continuă pe B1

Fiul Vioricai si al lui Ionita de la Clejani, prins de radar cu 175 de kilometri pe ora in Capitala

Un tanar in varsta de 19 ani a fost prins de aparatul radar conducand cu 175 de kilometri pe ora pe Splaiul Unirii din Capitala,in conditiile in care limita maxima pentru acest drum este de 60 de kilometri pe ora. Soferul este Constantin Manole, fiul cantaretilor Viorica si Ionita din Clejani.

FOTO + VIDEO: Mitropolitul Ardealului conduce o masina de peste 63.000 de euro. Reactia lui dupa ce a fost prins de jurnalisti

Mitropolitul Ardealului, iPS Laurentiu Streza, a fost surprins de jurnalistii de la Ora de Sibiu la bordul unei masini de lux, al carui pret variaza intre 63. 000 si 100. 000 de euro, in functie de dotari. Mitropolitul Laurentiu Streza a reactionat, dupa ce fotografiile cu noua sa masina au fost date publicitatii, precizand ca e normal ca un demnitar sa foloseasca o masina buna.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )