Libnet.ro
UNICEF

15:15

Flanco mizeaza pe vanzari de 9 mil. euro pentru magazinul din Promenada

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Flanco mizeaza pe vanzari de 9 mil. euro pentru magazinul din Promenada

Flanco Retail, al doilea retailer de produse ITC, electronice si electrocasnice de pe piata locala, mizeaza pe vanzari de 9 milioane de euro in noul magazin deschis in centrul comercial Promenada din Floreasca, din Capitala. continuă pe Wall-Street Ro

UniCredit Tiriac a imprumutat NEPI cu 30 mil. euro pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview

UniCredit Tiriac Bank a acordat fondului de investitii NEPI un credit de investitii de 30 milioane euro pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview de pe bulevardul Barbu Vacarescu din Bucuresti, pe care a cumparat-o la inceputul acestui an, a.

Esecul privatizarii CFR Marfa: Gruia Stoica cere restiturea de urgenta a sumei de 30 MIL. euro

Gruia Stoica, proprietarul Grup Feroviar Roman GFR), a declarat ca a cerut comisiei de privatizare a CFR Marfa restituirea de urgenta a garantiei de 10 milioane de euro, precum si a avansului de 20 de milioane de euro depus pentru a indeplini.

Cum arata mallul de 130 mil. euro din Floreasca cu o zi inainte de inaugurare (FOTO)

Centrul comercial Promenada, proiect in valoare de peste 130 de milioane de euro, situat in zona de nord a Bucurestiului, va fi deschis in data de 17 octombrie. Parcari pentru biciclete, consultanti mobili care vor ghida vizitatorii, 140 de chiriasi si.

Ministerul Mediului cumpara un sistem IT de peste 35 mil. ...

Ministerul Mediului va organiza, la 12 decembrie, o licitatie pentru achizitionarea unui sistem informatic care va asigura premisele necesare pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene, valoarea contractului fiind estimata la 167,3 milioane de lei, TVA inclusa 37,6 milioane de euro). Scopul contractului care urmeaza sa fie atribuit vizeaza implementarea unei solutii de management integrat al Programului Operational Sectorial Mediu si asigurarea premiselor necesare pentru cresterea .

Andreea Antonescu si tatal Andreei Balan ar putea primi doua milioane de euro pentru piesa Mosule, ce tanar esti! (VIDEO)

Nu au incasat niciun leu din drepturile de autor, dar acum, la 14 ani de la lansarea hitului pot primi doua milioane de euro. Vorbim despre Andreea Antonescu si tatal fostei sale colege din Andre, Sandel Balan.

Contracte de finantare de peste 300 milioane de euro pentru agricultori, anulate

Numerosi intreprinzatori agricoli au pierdut contracte de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala PNDR), valoarea acestora ridicandu-se la 300 de milioane de euro, potrivit cifrelor Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit APDRP), a declarat Veronica Toncea, director general al Fondului de Garantare a Creditului Rural FGCR).

Ministerul Mediului va plati 37,6 milioane de euro pentru un sistem informatic care va contribui la cresterea absorbtiei fondurilor europene

Ministerul Mediului va organiza, la 12 decembrie, o licitatie pentru achizitionarea unui sistem informatic care are scopul de a asigura premisele necesare pentru cresterea absorbtiei fondurilor europene. Valoarea.

Unicredit Tiriac Bank acorda NEPI un credit de 30 milioane euro pentru o refinantare

UniCredit Tiriac Bank a acordat un credit de investitii in valoare de 30 milioane euro fondului de investitii NEPI, pentru refinantarea cladirii de birouri Lakeview, se arata antr. un comunicat trimis redactiei.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )