Libnet.ro
UNICEF

08:00

Florenta Mihai, prima finalista din tara noastra la Roland Garros, a incetat din viata

Online Sport Online Sport,
Florenta Mihai, prima finalista din tara noastra la Roland Garros, a incetat din viata

Tenisul romanesc este in doliu dupa ce Florenta Mihai, prima jucatoare din tara noastra ajunsa in finala de la Roland Garros, a incetat din viata la varsta de doar 60 ani. continuă pe Online Sport

GAME, SET, MECI: Florenta Mihai, prima finalista a Romaniei la Roland Garros, s-a stins din viata

Tenisul romanesc a suferit o mare pierdere, miercuri dimineaata, dupa ce Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, s-a stins din viata la varsta de 60 de ani. Ea suferea de cancer.

Doliu in tenisul romanesc: Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, a murit

Florenta Mihai, prima jucatoare de tenis din Romaania care a ajuns pana in finala de la Roland Garros, in 1977, atat la simplu, cat si la dublu mixt, a decedat, miercuri dimineata, la varsta de 60 de ani, anunta Federatia Romana de Tenis.

George Cosac: Este o mare pierdere! Chiar ieri am vorbit cu Florenta Mihai. Prima reactie a presedintelui FRT

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT) a spus ca Florenta Mihai, care a decedat la varsta de 60 de ani, a fost una dintre cele mai mari jucatoare ale tenisului romanesc si este o mare pierdere.

Garanti Bank instaleaza POS-uri in toate Orange Shop-urile din tara noastra

Garanti Bank, una dintre bancile de pe piata locala, a semnat un parteneriat cu Orange Romania prin intermediul caruia banca a instalat POS-uri in Orange Shop-urile din intreaga tara, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

Simona Halep, despre Florenta Mihai: Ne-a facut sa credem ca se poate

Simona Halep a scris, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ca Florenta Mihai este cea care le-a facut pe tinerele jucatoare de tenis din Romania sa creada ca pot sa joace la cel mai inalt nivel.

Valorificam pe piata interna 70% din productia noastra de ingrasaminte

Circa 70% din productia de ingrasaminte a Azomures va fi valorificata, in acest an, pe piata interna, ne-a declarat Calin Pop, director national de vanzari in cadrul companiei. Acesta este un lucru foarte bun avand in vedere ca acum trei ani valorificam doar 30% din productia noastra pe piata interna, ne-a precizat domnia sa, care a subliniat ca Azomures produce acum ingrasaminte la intreaga capacitate.

Florenta Mihai, prima romanca finalista la Roland Garros, a murit

Florenta Mihai, prima jucatoare de tenis romana care a ajuns pina in finala de la Roland Garros, in 1977, atit la simplu, cit si la dublu mixt), a murit, azi dimineata, la virsta de 60 de ani, informeaza Federatia Romana de Tenis pe site-ul oficial.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )