Libnet.ro
UNICEF

20:45

Simona Halep, despre Florenta Mihai: Ne-a facut sa credem ca se poate

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, despre Florenta Mihai: Ne-a facut sa credem ca se poate

Simona Halep a scris, miercuri seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj ca Florenta Mihai este cea care le-a facut pe tinerele jucatoare de tenis din Romania sa creada ca pot sa joace la cel mai inalt nivel. continuă pe România Liberă

Florenta Mihai, prima finalista din tara noastra la Roland Garros, a incetat din viata

Tenisul romanesc este in doliu dupa ce Florenta Mihai, prima jucatoare din tara noastra ajunsa in finala de la Roland Garros, a incetat din viata la varsta de doar 60 ani.

George Cosac: Este o mare pierdere! Chiar ieri am vorbit cu Florenta Mihai. Prima reactie a presedintelui FRT

George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis FRT) a spus ca Florenta Mihai, care a decedat la varsta de 60 de ani, a fost una dintre cele mai mari jucatoare ale tenisului romanesc si este o mare pierdere.

Doliu in tenisul romanesc: Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, a murit

Florenta Mihai, prima jucatoare de tenis din Romaania care a ajuns pana in finala de la Roland Garros, in 1977, atat la simplu, cat si la dublu mixt, a decedat, miercuri dimineata, la varsta de 60 de ani, anunta Federatia Romana de Tenis.

GAME, SET, MECI: Florenta Mihai, prima finalista a Romaniei la Roland Garros, s-a stins din viata

Tenisul romanesc a suferit o mare pierdere, miercuri dimineaata, dupa ce Florenta Mihai, prima jucatoare din Romania care a ajuns in finala de la Roland Garros, s-a stins din viata la varsta de 60 de ani. Ea suferea de cancer.

Muguruza va ataca locul 2, ocupat de Simona Halep, la Turneul Campioanelor. Ce sanse are iberica?

Sportiva iberica Garbine Muguruza, locul 4 WTA, va deveni a treia jucatoare a lumii, inaintea Turneului Campioanelor de la Singapore si va avea liber spre pozitia a doua, ocupata de Simona Halep.

Simona Halep, lider mondial in Cursa spre Singapore! Muguruza, principala amenintare

Simona Halep, 2 WTA, ocupa primul loc in Cursa spre Singapore, ierarhia care stabileste jucatoarele calificate la Turneul Campioanelor si care include doar punctele castigate in anul in curs. Romanca este urmata de cea mai noua rivala a sa din top 5 WTA, Garbine Muguruza.

Clasament WTA: Muguruza ameninta topul mondial. Cate puncte avans are Simona Halep

Simona Halep se mentine pe pozitia a doua in clasamentul WTA, insa romanca are adversare din ce in ce mai dificile la varful tenisului mondial. Cea mai mare amenintare la adresa romancei pare sa fie iberica Garbine Muguruza.

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe locul 2; Romania are sapte jucatoare in TOP 200

Simona Halep se mentine si in aceasta saptamana pe locul 2 in clasamentul WTA, cu 6580 de puncte acumulate. Romania are nu mai putin de sapte jucatoare din TOP 200 mondial. Liderul ierarhiei ramane Serena Williams, cu 11. 285 puncte.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )