Libnet.ro
UNICEF

16:30

Florentino Perez: PSG il poate lua pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid daca plateste clauza de un miliard de euro

Hotnews Hotnews,
 Florentino Perez: PSG il poate lua pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid daca plateste clauza de un miliard de euro

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat, la un post de radio, ca il poate ceda pe atacantul Cristiano Ronaldo echipei Paris Saint-Germain, daca gruparea finantata de monarhia din Qatar va achita clauza de reziliere a contractului jucatorului, in valoare de un miliard de euro. continuă pe Hotnews

Florentino Perez: Daca PSG il vrea pe Ronaldo, sa achite un miliard de euro!

Presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a declarat, la un post de radio, ca il poate ceda pe atacantul Cristiano Ronaldo echipei Paris Saint-Germain, daca gruparea finantata de monarhia din Qatar va achita clauza de reziliere a contractului jucatorului.

FOTO+VIDEO. Cristiano Ronaldo, intr-un spot publicitar cu o romanca! Ce au lansat cei doi

Cristiano Ronaldo, starul lui Real Madrid, si-a lansat primul sau parfum in compania mai multor fotomodele, printre care si actritia si modelul roman Madalina Ghenea, care apare si in spotul de promovare al parfumului.

Madalina Ghenea, alaturi de Cristiano Ronaldo in reclama pentru primul parfum al jucatorului VIDEO

Actrita si modelul Madalina Ghenea apare alaturi de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo in reclama pentru Legacy, primul parfum al jucatorului de la Real Madrid, conform unui videoclip postat de acesta pe site-urile de socializare, arata Mediafax.

Madalina Ghenea, alaturi de Cristiano Ronaldo, in reclama pentru Legacy, primul parfum al jucatorului

Actrita si modelul Madalina Ghenea apare alaturi de fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo in reclama pentru Legacy, primul parfum al jucatorului de la Real Madrid, conform unui videoclip postat de acesta pe.

Madalina Ghenea si Cristiano Ronaldo, sarut fierbinte in camera de hotel!

Madalina Ghenea si celebrul Cristiano Ronaldo sunt protagonistii unui moment extrem de fierbinte petrecut intr-o camera de hotel! Iata cum au ajuns cei doi in aceasta ipostaza! .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )